Απολυμανσεις στον Αλιμο

Απολυμανσεις στον Αλιμο 210 981 9999

Απολυμανσεις Αλιμος

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί Απολυμανσεις στην περιοχή του Αλίμου ακολουθώντας τις πιο αυστηρές διαδικασίες ποιότητας, Χρησιμοποιούμε φάρμακα εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αυτό σημαίνει ότι είναι ασφαλή για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον.

Απολυμανσεις Αλιμος - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Απολυμανσεις Αλιμος – ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Η εταιρεία μας μπορεί και σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση σε απολυμάνσεις και απεντομώσεις καθώς και μυοκτονίες η οποία μπορεί να προσαρμοστεί με βάση τις δικές σας ανάγκες και τον δικό σας χώρο. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε δεν απαιτούν να μετακινήσετε τα κατοικίδια ζώα σας και ούτε να λάβετε συγκεκριμένες προφυλάξεις. Μετά το πέρας της απολύμανσης Θα σας δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες ώστε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της δράσης των σκευασμάτων.

Απολυμάνσεις – απεντομώσεις – μυοκτονίες σε επιχειρήσεις στον Αλιμο

Η εταιρεία Απολυμάνσεις Άλιμος παρέχει τις υπηρεσίες της σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων για τον έλεγχο εντόμων και τρωκτικών. Προσφέρουμε μηνιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία ή δύο φορές ανά έτος πακέτα απεντόμωσης και μυοκτονίας ανάλογα με τη φύση της επιχείρησης, τον πληθυσμό των παρασίτων και το επίπεδο της πρόληψης παρασίτων που επιθυμείτε.

Στις επιχειρήσεις υγειονομικού ιδίως ενδιαφέροντος, παρέχουμε τον φάκελο παρασιτοκτονίας. Τι σημαίνει ο φάκελος παρασιτοκτονίας; Η κάθε επιχείρηση συνάπτει μια σύμβαση με μια εταιρεία απεντομώσεων και κάνει εφαρμογές μυοκτονίας και απεντόμωσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Με αυτόν τον τρόπο η κάθε επιχείρηση είναι καλυμμένη σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο του υγειονομικού.

Στους εμπορικούς μας πελάτες περιλαμβάνονται αλλά δεν περιορίζονται, βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, γηροκομεία, εστιατόρια, ταβέρνες, παντοπωλεία, επαγγελματικά κτίρια, σχολεία, παντοπωλεία, κυβερνητικά κτίρια, κ.λπ.

Η εταιρεία Απολυμανσεις Αλιμος προσφέρει δωρεάν εκτιμήσεις για τους υποψήφιους εμπορικούς πελάτες, προκειμένου να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να αναπτύξουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα.

Απολυμάνσεις – απεντομώσεις – μυοκτονίες σε οικίες – πολυκατοικίες στον Αλιμο, επικοινωνία 210 981 9999, ΤΚ 17455

Η εταιρεία Απολυμάνσεις Άλιμος προσφέρει στους οικιακούς μας πελάτες ανάλογα με τις ανάγκες τους υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Αυτές περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά) μυρμήγκια, σφήκες, αράχνες, ψαλίδες, ακάρεα, σκαθάρια, τρωκτικά, κοριοί, ψύλλοι, κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, σαρανταποδαρούσες, κ.λπ.

Για ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα αντιμετωπίζουμε διεξοδικά το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού χρησιμοποιώντας μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα που εφαρμόζονται από έμπειρους αδειούχους απολυμαντές.

Μυοκτονία
Αν έχετε ακούσει θορύβους σε πατάρια, στην σοφίτα σας ή και σε άλλα σημεία, οι πιθανότητες είναι να έχετε τρωκτικά. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι μπορούν να τρυπώσουν από παντού. Ακόμη και οι μικρότερες ατέλειες σε ένα οίκημα μπορεί να οδηγήσουν σε προσβολή από τρωκτικά.

Πριν η εταιρεία μας έρθει για την καταπολέμηση των τρωκτικών, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει κάθε πιθανή δίοδο. Η εταιρεία Απολυμάνσεις Άλιμος με την πολύχρονη εμπειρία θα ελέγξει τον χώρο σας και θα τοποθετήσει πλαστικούς δολωματικούς σταθμούς ή μεταλλικούς σταθμούς με κόλλα.

Απεντόμωση κοριών στον Αλιμο

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία των κοριών είναι άσχημα θεαματική. Και σύμφωνα με μια μελέτη τα επίπεδα ανοσίας στα σκευάσματα είναι δραματικά. Οι κοριοί ψάχνουν και απαιτούν ένα μόνο πράγμα, αίμα για να ευδοκιμήσουν και να πολλαπλασιαστούν. Τα σημάδια μιας προσβολής από κοριούς περιλαμβάνουν κηλίδες αίματος στα σεντόνια και στα φύλλα και περιττώματα σε περιοχές γύρω από το κρεβάτι. Μπορεί επίσης να δείτε και αυγά στις ραφές ή το κεφαλάρι του κρεβατιού. Τα τσιμπήματα επίσης είναι ένα ισχυρό δείγμα ότι έχετε κοριούς.

Σπάνια εμφανίζονται στο φως και ζουν σε κρυφά σημεία, όπως το πλαίσιο του κρεβατιού, σε ρωγμές μεταξύ του δαπέδου και του τοίχου, συρτάρια και ακόμη και κορνίζες. Τα τσιμπήματα τους τα βρίσκουμε πάντα το πρωί. Όταν ο κοριός μας τσιμπάει ρίχνει κάποιο αναισθητικό και για αυτό δεν το καταλαβαίνουμε.

Η αντιμετώπιση των κοριών είναι δύσκολη. Επιβάλλεται να αναλάβει την εξολόθρευση τους εξειδικευμένη εταιρεία. Η ανθεκτικότητα που πλέον έχουν αναπτύξει οι κοριοί στα φάρμακα καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την αντιμετώπισή τους. Καλέστε μας τώρα έστω και αν έχετε την υπόνοια ότι υπάρχουν κοριοί στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Ο Άλιμος είναι μια περιοχή με μεγάλες εκτάσεις πρασίνου και αραιοκατοικημένη δόμηση που κατά τη διάρκεια της άνοιξης παρουσιάζει αρκετά μεγάλη συχνότητα εμφάνισης εντόμων και τρωκτικών τα οποία εισέρχονται στις αυλές και εν συνεχεία στο εσωτερικό των κτιρίων. Μια απεντόμωση συνοδευόμενη από μια μυοκτονία, θα σας απαλλάξουν από αυτά τα προβλήματα και θα κάνουμε το σπίτι σας στον Αλιμο ένα μέρος που πραγματικά σας αποζημιώνει για την επένδυση  σας.

Απολυμανσεις Αλιμος - ΚΟΡΙΟΣ

Απολυμανσεις Αλιμος – ΚΟΡΙΟΣ

Επίσης μετά το τέλος των εργασιών από την εταιρεία μας θα σας αποδοθεί πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας τα οποία αποδεικνύουν ότι η εφαρμογή έχει πραγματοποιηθεί και οι δραστικές ουσίες των σκευασμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Απεντόμωση – απολύμανση κατσαρίδες στον Αλιμο

Πρόληψη για κατσαρίδες

Μας αρέσει ή όχι, τα σπίτια και οι επαγγελματικές ιδιοκτησίες είναι ιδανικές περιοχές αναπαραγωγής για ορισμένα είδη κατσαρίδων. Με άφθονα τρόφιμα, ζεστασιά, νερό και σημεία για να φωλιάσουν, αυτά τα τρομερά παράσιτα μπορούν να παραμείνουν ενεργά όλο το χρόνο.

5 σημαντικές συμβουλές της Απολυμανσεις Αλιμος για την πρόληψη των κατσαρίδων

Μάθετε τους 5 κορυφαίους τρόπους για την αποτροπή προσβολής από κατσαρίδες στην ιδιοκτησία σας:

 • Εξάλειψη των πηγών τροφίμων – Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αποτροπής των κατσαρίδων είναι να τις αποκλείσουμε από τρόφιμα, νερό και καταφύγιο. Για να τις ξεφορτωθείτε, απαλλαγείτε πρώτα από αυτά που τις συντηρούν.
 • Μην αφήνετε υγρά σε νεροχύτες ή κάδους
 • Μην αφήνετε τρόφιμα εκτεθειμένα στους πάγκους της κουζίνας
 • Αποθηκεύστε τα ξηρά τρόφιμα σε σφραγισμένα δοχεία
 • Ξεπλύνετε τα δοχεία, τα μπουκάλια και τα πλαστικά πριν τα τοποθετήσετε σε κάδους ανακύκλωσης
 • Αδειάζετε τα σκουπίδια σε καθημερινή βάση

Καθαρίστε όλα τα απορρίμματα τροφίμων και υγρών, καθαρίστε τα υπολείμματα τροφίμων από τις περιοχές προετοιμασίας φαγητού, κάτω από τους νεροχύτες και τις συσκευές. Αφαιρέστε τις τροφές και το νερό για τα κατοικίδια ζώα, και αδειάστε τους κάδους απορριμμάτων πριν από τη νύχτα.

2. Τακτοποίηση του χώρου

Οι κατσαρίδες απελευθερώνουν μια συγκεντρωμένη φερομόνη στα περιττώματα τους λέγοντας σε άλλους ότι έχουν βρει ένα ασφαλές καταφύγιο. Αφαιρέστε τις παλιές στοίβες εφημερίδων και περιοδικών, τα αχρησιμοποίητα κουτιά από χαρτόνι και όλες τις άλλες μορφές ακαταστασίας από το πάτωμα ή το κάτω μέρος των ντουλαπιών όπου αυτά τα παράσιτα έχουν εύκολη πρόσβαση.

3. Λήψη προληπτικών μέτρων

 • Βερνικώστε ή βάψτε ξύλινα ράφια για να τα σφραγίσετε και καθαρίζετε τα τακτικά
 • Ελέγξτε τις περιοχές υψηλού κινδύνου όπου οι κατσαρίδες μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι – ρωγμές, αεραγωγοί, αποχετεύσεις, υδρορροές και φρεάτια.
 • Σφραγίστε περιοχές όπως ρωγμές σε τοίχους, γύρω από πλακόστρωση, πίσω από ηλεκτρικές πρίζες, κάτω από νεροχύτες και ντουλάπια μπάνιου για τη μείωση πιθανών περιοχών που μπορούν να κρυφτούν οι κατσαρίδες.

4. Λάβετε άμεσα και δραστικά μέτρα

Χωρίς εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εξοπλισμό, ο έλεγχος κατσαρίδων μπορεί μερικές φορές να είναι μια χαμένη υπόθεση. Εάν έχετε ένα υπάρχον πρόβλημα κατσαρίδων που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας, ελάτε σε επικοινωνία με την Απολυμάνσεις Άλιμος, έναν επαγγελματία ελέγχου παρασίτων.

5. Επαγγελματική πρόληψη κατσαρίδων

Οι τεχνικοί της Απολυμανσεις Αλιμος έχουν την εμπειρία και την εμπειρία της διαχείρισης διαφόρων αντιμετωπίσεων κατσαρίδων και σας προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό προσαρμοσμένης θεραπείας και συμβουλών.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς του ελέγχου των παρασίτων της Απολυμανσεις Αλιμος για μια συζήτηση καλώντας στο 210 981 9999.

Πληροφορίες περιοχής Αλιμος

O Άλιμος ή Καλαμάκι βρίσκεται στο Νότιο Τομέα του λεκανοπεδίου Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Συνορεύει με το Ελληνικό στο νότο, με το Παλαιό Φάληρο στα βορειοδυτικά, με τον Άγιο Δημήτριο στα βορειοανατολικά και με την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη στα ανατολικά. Περικλείεται δυτικά από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος και ανατολικά από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, νοτιοδυτικά του όρους Υμηττού. Ο δήμος, προϊόν συνένωσης των κοινοτήτων Καλαμάκι και Ευωνύμεια (σήμερα Κάτω και Άνω Καλαμάκι, αντίστοιχα) το 1968, έχει έκταση περίπου 7,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων και πληθυσμό περίπου 41.720 κατοίκων, βάσει της απογραφής του 2011.

Στον χώρο του ταεκβοντό δραστηριοποιείται πολύ δυναμικά ο Α.Σ Γαία. Ο Δήμος Αλίμου διαθέτει επίσης μεγάλη ομώνυμη μαρίνα, με 1.000 θέσεις για σκάφη αναψυχής.

Σήμερα, ο Δήμος Αλίμου αποτελείται από τις συνοικίες Γκρώμαν (Συμμαχικό νεκροταφείο), Αμπελακίων, Καλαμακίου (λέγεται και Κάτω Καλαμάκι), Εφοριακών, Εκτελωνιστών, Ευωνυμείας (Τράχωνες παλαιότερα, Άνω Καλαμάκι στην καθομιλουμένη), Αναπήρων, Κυθηρίων, και Κεφαλλήνων.

wikipedia

8 Comments

 1. Pingback: Απολυμανσεις στον Αλιμο – Αποφραξεις Αλιμος | myapofraxeisathina

 2. Pingback: Απολυμανσεις στον Αλιμο – Αποφραξεις Αλιμος | eidikesapofraxeis

 3. Pingback: Απολυμανσεις στον Αλιμο – Αποφραξεις Αλιμος | sumbouleskathariothtas

 4. Pingback: Απολυμανσεις στον Αλιμο – Αποφραξεις Αλιμος | Site Title

 5. Pingback: Απολυμανσεις στον Αλιμο – Αποφραξεις Αλιμος – Site Title

 6. Pingback: Απολυμανσεις στον Αλιμο – Αποφραξεις Αλιμος – Απολυμάνσεις Αποφράξεις

 7. Pingback: Απολυμανσεις στον Αλιμο – Αποφραξεις Αλιμος | sumbouleskathariothtas

 8. Pingback: Απολυμανσεις στον Αλιμο – Αποφραξεις Αλιμος | myapofraxeisathina

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.