επιθεωρηση αποχετευσης με καμερα

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

Η επιθεωρηση αποχετευσης με καμερα είναι ένας ακριβής και γρήγορος τρόπος για να έχουμε πλήρη εικόνα σε τι κατάσταση βρίσκεται το αποχετευτικό μας δίκτυο.
Οι αποχετεύσεις των κτηρίων πρέπει να λειτουργούν πάντοτε στην εντέλεια. Δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ τα φρεάτια, τα σιφόνια και τις υδρορροές να βουλώνουν για κανένα λόγο.
Ο ρόλος των αποχετευτικών δικτύων στα κτήρια είναι πολύ σημαντικός τόσο για την καλή κατάσταση των κτηρίων όσο και για την υγεία των ανθρώπων που ζουν σε αυτά.
Γι αυτό ακριβώς θα πρέπει να δίνουμε τη δέουσα προσοχή όταν είμαστε έτοιμοι να αγοράσουμε ένα σπίτι ή μία επιχείρηση. Και στις δύο περιπτώσεις επιβάλλεται ο έλεγχος της αποχέτευσης. Το ίδιο ισχύει και για τα παλιά κτήρια που ενδεχομένως τα συστήματα έχουν υποστεί φθορά με το πέρασμα του χρόνου.

επιθεωρηση αποχετευσης με καμερα

επιθεωρηση αποχετευσης με καμερα διαγνωσης

Μια βουλωμένη αποχέτευση σίγουρα μπορεί να προκαλέσει μεγάλους μπελάδες. Υγρασία, σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες, ξαφνικές πλημμύρες, άσχημες μυρωδιές…
Θέματα που μπορεί να έχουν κόστος στην υγεία μας αλλά και στην τσέπη μας.
Γιατί λοιπόν να υποφέρουμε και να βάζουμε επιπλέον μπελάδες στο κεφάλι μας ενώ μπορούμε πολύ απλά και εύκολα να αποφύγουμε όλα τα παραπάνω;
Καλέστε σήμερα και χωρίς να χάνετε χρόνο την Αποφράξεις Άλιμος
Οι τεχνικοί της θα έρθουν στο χώρο σας σε λιγότερο από 20 λεπτά. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές κάμερες θα κάνουν έναν πλήρη έλεγχο στο δίκτυο της αποχέτευσής σας. Όλες οι βλάβες θα καταγραφούν και θα σας δοθούν ώστε να έχετε ακριβή εικόνα της κατάστασης. Με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουν τα οποία είναι τεχνολογικά τα καλύτερα στην Ευρώπη, θα επισκευάσουν όλες τις τυχόν βλάβες που θα βρεθούν κατά τον έλεγχο.
Η Αποφράξεις Άλιμος αναλαμβάνει καθημερινά, Κυριακές, αργίες και ολόκληρο το 24ωρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.