ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διαδικασία ελέγχου και διάγνωσης με κάμερα των αποχετευτικών συστημάτων. Μερικές φορές το βούλωμα βρίσκεται βαθύτερα στις σωληνώσεις της αποχετευτικής γραμμής και απαιτείται ειδικός εξοπλισμός για να εντοπισθεί το σημείο και το είδος της φραγής.

Εάν έχετε προβλήματα με μια βουλωμένη τουαλέτα, μπανιέρα, νεροχύτη ή ντουζ, ή πολλαπλά αποχετευτικά σημεία του σπιτιού δυσλειτουργούν είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σε θέση να αναζητήσουμε και να εντοπίσουμε που είναι το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα ώστε να επέμβουμε με την πιο κατάλληλη μέθοδο. Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ μπορεί να σώσει πολλές ώρες στην αναζήτηση του προβλήματος και πολλές περιττές και πολυέξοδες εργασίες. Αυτό μας επιτρέπει να καθορίσουμε τα ζητήματα που αφορούν το αποχετευτικό σας σύστημα γρήγορα, με ακρίβεια και αποτελεσματικά. Σίγουρα έχετε ακούσει για τη ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ υψηλής ευκρίνειας και πόσο σημαντικό είναι όταν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να καλέσετε μια εξειδικευμένη εταιρεία. Καλέστε σήμερα στο 210 981 9999.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Μια βουλωμένη αποχέτευση σίγουρα μπορεί να προκαλέσει μεγάλους μπελάδες. Υγρασία, σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες, ξαφνικές πλημμύρες, άσχημες μυρωδιές. Θέματα που μπορεί να έχουν κόστος στην υγεία μας αλλά και στην τσέπη μας. Γιατί λοιπόν να υποφέρουμε και να βάζουμε επιπλέον μπελάδες στο κεφάλι μας ενώ μπορούμε πολύ απλά και εύκολα να αποφύγουμε όλα τα παραπάνω; Η Αποφράξεις Άλιμος κάνει χρήση των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο της ηλεκτρονικής και της τεχνολογίας οπτικών ινών. Η κάμερα διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων, διαθέτοντας ισχυρό φωτισμό και με τον κατάλληλο χειρισμό των έμπειρων τεχνικών μας εντοπίζεται η ακριβής θέση του προβλήματος και σας γλιτώνει από σκαψίματα και επιπλέον σπατάλη χρημάτων. Έτσι, ο τεχνικός είναι σε θέση να παρακολουθεί στην οθόνη της τηλεόρασης τη διαδρομή στις σωληνώσεις και επιπλέον να αποθηκεύει το video σε συσκευή μνήμης (usb stick), ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν από μόνοι τους τι συμβαίνει και γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα στις αποχετεύσεις τους. Επιπλέον, η ψηφιακή αυτή καταγραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποδεικτικά στοιχεία για ασφαλιστικές καλύψεις ή ακόμα και για διαπραγμάτευση κατά τη διαδικασία αγοράς ακινήτων.

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Διάγνωση προβλημάτων με κάμερα αποχέτευσης

Κάποτε ο εντοπισμός των προβλημάτων στην αποχετευτική γραμμή ήταν μία δύσκολη διαδικασία καθώς απαιτούνταν εργασίες με σκαψίματα και μεγάλη αναστάτωση αλλά και πολυέξοδες διαδικασίες. Ευτυχώς, με την κάμερα αποχέτευσης υψηλής ευκρίνειας έχουν ξεπεραστεί όλα αυτά τα εμπόδια. Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα οφέλη του ελέγχου απόφραξης με κάμερα.

  • Δεν προκαλείται αναστάτωση στο χώρο σας.
  • Σωστός έλεγχος και ακριβής εντοπισμός του σημείου του προβλήματος με καθαρές εικόνες.
  • Υπάρχει δυνατότητα πλήρους ελέγχου όλης της αποχετευτικής γραμμής.
  • Εντοπίζονται ρωγμές και σπασμένοι σωλήνες καθώς και καθιζήσεις τμημάτων του αγωγού.
  • Ελέγχεται η υδατοστεγανότητα και το «κράτημα» των αρμών των σωληνώσεων.
  • Η κάμερα βοηθά στον εντοπισμό υπόγειων υδάτων και ριζών στο δίκτυο. Έτσι θα μπορέσουμε να τις αφαιρέσουμε και να τις απομακρύνουμε με τα κατάλληλα εργαλεία.

Οι, υψηλής και άριστης ποιότητας, υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν διάγνωση με κάμερα για τον έλεγχο και τον εντοπισμό προβλημάτων αποχέτευσης. Η κάμερα ελέγχου μπορεί να επιθεωρήσει καθώς και να διαγνώσει πιθανά προβλήματα γρήγορα, με πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και χαμηλότερο κόστος.