ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

 • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ. Επικοινωνήστε άμεσα στο 210 981 9999. Όταν το σύστημα αποχέτευσης στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο δε λειτουργεί σωστά, αυτό έχει σαν συνέπεια να δημιουργούνται στο χώρο σας μερικά δυσάρεστα γεγονότα. Οι άνθρωποι που κατοικούν ή εργάζονται στο ακίνητο, θα αρχίσουν να παρατηρούν φαινόμενα όπως η αργή αποστράγγιση της αποχέτευσης του νεροχύτη, που αν συνεχιστεί, κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί εντελώς. Επίσης, οι τουαλέτες θα αποστραγγίζουν πιο αργά από ότι συνήθως και θα αρχίσουν να βουλώνουν. Έτσι το έμβολο απόφραξης γίνεται ο καλύτερος φίλος σας. Αυτό βέβαια σε καθημερινή βάση δεν είναι η λύση.

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Τα ιδιόκτητα οχήματα μας διατίθενται στο έμπειρο και ικανό προσωπικό μας και αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε στον ιδιοκτήτη κάθε χώρου μια επαγγελματική υπηρεσία που μπορεί να ανταγωνιστεί κάθε εταιρεία. Γνωρίζουμε ότι όταν μας καλείτε χρειάζεστε άμεσα βοήθεια από κάποιον που καταλαβαίνει το πρόβλημα που έχετε. Και το πιο σημαντικό, που ξέρει να το λύσει. Υπερηφανευόμαστε για το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε με επιτυχία. Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι η λύση

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Εάν θεωρείτε ότι μία υδρορροή (λούκι) βρόχινου νερού είναι φραγμένη, ρίξτε λίγο νερό στο πάνω μέρος του σωλήνα για να βεβαιωθείτε ότι ρέει φυσιολογικά. Εάν θέλετε να κάνετε μόνοι σας την απόφραξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία απλή ή μία μηχανική ατσαλίνα, γνωστή και ως φίδι του υδραυλικού.

Το αλάτι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό καθαρισμού λόγω των λειαντικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του. Υπάρχει πιθανότητα τα ήπια βουλώματα να ξεβουλώσουν την αποχέτευση με αλάτι. Φτιάξτε ένα διάλυμα αλάτι και νερό 50/50, θερμάνετε μέχρι σχεδόν να βράσει και στη συνέχεια ρίξτε το αλμυρό νερό μέσα στην αποχέτευση. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές και στη συνέχεια ξεπλύνετε την αποχέτευση με κρύο νερό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

ΝΑΙ! Το νερό σε θερμοκρασία άνω των 80 βαθμών Κελσίου είναι ικανό να αλλοιώσει την ανθεκτικότητα των πλαστικών σωλήνων PVC όπως επίσης μπορεί να επηρεάσει τη στεγανότητα των συνδέσμων μεταξύ τους.

Είμαστε μία εταιρεία με εμπειρία. Η επί πολλά χρόνια κινητοποίησή μας στον τομέα των αποφράξεων και αντλήσεων, μας έχουν εξοπλίσει με την κατάλληλη πείρα προκειμένου να καταπολεμήσουμε κάθε πρόβλημα με απόλυτη επιτυχία. Διαθέτουμε αντλίες απορρόφησης υδάτων με μεγάλη ισχύ ενώ μέσα στα θετικά μας στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και η άμεση και γρήγορη ανταπόκριση. Όλα μας τα συνεργεία βρίσκονται σε ετοιμότητα σε καθημερινή βάση και οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου για να παρέμβουν και να λύσουν ένα πρόβλημα έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Λύνουμε κάθε πρόβλημα αποχέτευσης

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη λύνει κάθε πρόβλημα αποχέτευσης. Το πρόβλημα στις υδρορροές και το σύστημα αποχέτευσης γίνεται χειρότερο, αέρια αποχέτευσης θα αρχίσουν να ξεφεύγουν από τους σωλήνες, και δυσάρεστες οσμές θα αρχίσουν να μυρίζουν μέσα και γύρω από το σπίτι ή τον τόπο της επιχείρησής σας. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι πιθανόν δημιουργούνται βουλώματα και ο αγωγός αποχέτευσης πιθανόν να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Τα ακατέργαστα λύματα και τα απόβλητα πιθανότατα βγαίνουν από τους σωλήνες αποχέτευσης και εισέρχονται απευθείας στο έδαφος. Αυτό εμπεριέχει περιβαλλοντικούς κίνδυνους που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το σύνολο της γειτονιάς ειδικά αν εισχωρήσει σε παροχή καθαρού νερού.

Άλλες ενδείξεις ότι η γραμμή αποχέτευσης πρέπει να καθαριστεί περιλαμβάνουν δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από την ίδια την αποχέτευση, μειωμένη πίεση νερού από τη βρύση, ή υπερχείλιση νερού ή αποβλήτων από το νεροχύτη ή την τουαλέτα. Πρόκειται για καταστάσεις που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν, εφόσον εκτελείται σωστά μία τακτική, προληπτική συντήρηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Οικονομικές υπηρεσίες τακτικής προληπτικής συντήρησης

Στην Αποφράξεις Αργυρούπολη είμαστε σε θέση να λαμβάνουμε μέριμνα για όλους τους πελάτες μας. Για αυτό ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε μια επαγγελματική, αξιόπιστη υπηρεσία για τους ιδιωτικούς οικιακούς πελάτες. Εσείς μας βοηθήσατε να γίνουμε αυτό που είμαστε σήμερα και για αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης, απόφραξης και καθαρισμού αποχετεύσεων.

Σε μία άσχημη κατάσταση με ισχυρά βουλώματα, το σενάριο μπορεί να γίνει πολύ δυσάρεστο. Τα καλά νέα είναι ότι τουλάχιστον με ένα ετήσιο επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης από την Αποφράξεις Αργυρούπολη, σταματά η άσχημη κατάσταση και αποφεύγονται καταστροφές που σχετίζονται με την εμφάνιση λυμάτων στο κτίριό σας.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της προληπτικής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου των ακινήτων. Στην πραγματικότητα οι φραγμένες αποχετεύσεις μπορεί να προκαλέσουν τεράστιες οικονομικές ζημιές για τις επισκευές των αποχετευτικών αγωγών. Η ετήσια προληπτική συντήρηση στο σύστημα αποχέτευσης, το διατηρεί καθαρό και σε πολύ καλή λειτουργική κατάσταση. Επίσης, η τιμή είναι πολύ πιο προσιτή από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Στην πραγματικότητα κοστίζει πολύ λιγότερο αν οι αποχετεύσεις σας καθαρίζονται σωστά και σε μηνιαία βάση από ό, τι αν έρθει ο τεχνικός για μια υπηρεσία επισκευής έκτακτης ανάγκης και σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Η Αποφράξεις Αργυρούπολης ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης. Έχουμε τα σωστά εργαλεία και τον εξοπλισμό. Το προσωπικό μας έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να γίνει η δουλειά με τον σωστό τρόπο κάθε φορά έρχεται στην ιδιοκτησία σας. Ανυπομονούμε να σχηματίσουμε μια μακροχρόνια σχέση με όλους τους πελάτες μας. Καλέστε μας σήμερα κιόλας και θα παρατηρήσετε τη διαφορά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Διάγνωση και έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή, έγχρωμη κάμερα ελέγχου είναι ο μόνος ακριβής τρόπος για να καθορίσει την τρέχουσα κατάσταση του συστήματος αποχέτευσης σε κατοικίες, εμπορικά ή βιομηχανικά ακίνητα. Με αυτή τη μέθοδο δε χρειάζεται να σκάψουμε για να προσεγγίσουμε τους σωλήνες αποχέτευσης. Είναι μια έξυπνη αντιμετώπιση με τη χρήση επαγγελματικής υπηρεσίας από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ στα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων. Μπορεί να εκτελείται προληπτικά σε ετήσια βάση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε στην κατοχή σας ένα παλαιότερο ακίνητο και οι σωλήνες αποχέτευσης μπορεί να είναι κοντά ή ακόμα και στο τέλος της κανονικής διάρκειας της ζωής τους.

Ακόμα κι αν το σπίτι σας ή ο τόπος της επιχείρησής σας χτίστηκε μέσα στα τελευταία είκοσι χρόνια, είναι πάντα μια καλή ιδέα να έχουμε το αποχετευτικό σύστημα υπό τον έλεγχό μας, σε τακτική βάση, δεδομένου ότι οι υπόγειοι σωλήνες αποχέτευσης είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι σε ζητήματα που προκαλούνται από τις κινήσεις και τις μετατοπίσεις του εδάφους. Δεν έχει σημασία εάν το πρόβλημα με τους σωλήνες αποχέτευσης προκαλείται λόγω της ηλικίας, της φυσιολογική φθοράς ή τις συνθήκες του εδάφους. Αν έχουμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα πριν προκληθεί σημαντική βλάβη, το συστήματος αποχέτευσης, σίγουρα, θα λειτουργεί πολύ καλύτερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Πως λειτουργεί η κάμερα αποχέτευσης

Ο τεχνικός αποχετευτικών εγκαταστάσεων για Αποφράξεις στην Αργυρούπολη θα ξεκινήσει με την εισαγωγή ενός εύκαμπτου σωλήνα με μία μικροσκοπική αδιάβροχη ψηφιακή κάμερα στην άκρη, μέσω ενός σημείου πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ποια σημεία είναι αυτά. Καθώς ο σωλήνας τροφοδοτείται μέσα από τους αποχετευτικούς αγωγούς, η κάμερα καταγράφει τη διαδρομή αποστέλλοντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Οι εικόνες που μεταδίδονται πίσω στο τεχνικό σε πραγματικό χρόνο, προβάλλονται σε οθόνη.

Οι εικόνες του βίντεο μας φανερώνουν ακόμη και τα μικρότερα προβλήματα, καθώς εντός των σωλήνων είναι εύκολα ανιχνεύσιμα. Αν τα ζητήματα απαιτούν άμεση προσοχή από τον τεχνικό αποχετευτικών εγκαταστάσεων θα εφαρμόσει ένα σχέδιο επιδιόρθωσής τους επί τόπου. Με αυτόν τον τρόπο λαμβάνεται μέριμνα πριν από τη δημιουργία μιας μεγάλης ζημιάς του συστήματος αποχέτευσης.

Καλέστε Αποφράξεις Αργυρούπολη όποτε μας χρειαστείτε, όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες του χρόνου και θα είμαστε κοντά σας, το συντομότερο δυνατό. Γιατί στα συστήματα αποχετεύσεων, είναι πολύ σημαντικό να προλαβαίνουμε το πρόβλημα κατά τη δημιουργία του ή ακόμα καλύτερα και να το προλαμβάνουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Καθαρισμός αποχέτευσης

Οι αποχετεύσεις ενός σπιτιού υπομένουν πολλά. Αν το λάθος πράγμα πάει στον αγωγό, μπορεί να προκαλέσει ένα μπλοκάρισμα, το οποίο σημαίνει ότι το νερό δεν ρέει ομαλά κάτω από τον αγωγό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά προβλημάτων όπως οσμές, καθώς και ένα πρόβλημα αντίστροφης ροής. Η Αποφράξεις Αργυρούπολη προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης.

Σκεφτείτε στην κουζίνα σας τα υπολείμματα των τροφίμων, τα λίπη και τα άλλα προϊόντα παραπέφτουν κάτω από τον αγωγό. Ακόμα κι αν έχετε  φίλτρο αποκομιδής απορριμμάτων, μερικά σωματίδια εξακολουθούν να γλιστράνε και πηγαίνουν κάτω από τον αγωγό αντ ‘αυτού. Αν τα τρόφιμα συνεχίζουν να συσσωρεύονται, μπορείτε να καταλήξετε με μούχλα και δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από την αποχέτευσή σας.

Στο μπάνιο σας, μια ποικιλία από περιπτώσεις μπορεί να καταλήξουν σε μπλοκάρισμα. Μπορεί να έχετε κατάλοιπα από σαμπουάν, τρίχες κλπ. που φράζουν τον αγωγό. Αυτό αρχίζει να επηρεάζει τη ροή του νερού. Σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστείτε μία επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Τα εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα μπορεί να προσφέρουν μόνο μια βραχυπρόθεσμη λύση. Όμως στο τέλος θα χρειαστείτε ένα καθαρισμό με υδροβολή υψηλής πίεσης νερού για να απομακρύνει τα εμπόδια στην αποχέτευση οριστικά. Αλλιώς κινδυνεύετε να ρίχνετε ακριβά χημικά καθαριστικά μέσα στο δίκτυο της αποχέτευσης, χωρίς να επιτευχθεί η επιθυμητή λύση. Εάν το πρόβλημα αγνοηθεί, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να καταλήξετε με σοβαρές ζημιές και άλλα είδη προβλημάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Λύσεις σε κάθε πρόβλημα αποχέτευσης

Σε μία μπλοκαρισμένη αποχέτευση στο σπίτι σας, δε μπορείτε αμέσως να βγάλετε απολύτως ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια που την έχουν προκαλέσει. Οι αποχετεύσεις της λεκάνης μιας τουαλέτας μπορεί να έχουν βουλώσει με χαρτιά υγείας, μωρομάντηλα ή ακόμα και από ένα παιχνίδι που πετάχτηκε στη τουαλέτα. Στο γκαράζ σας, λάδια και γράσα συσσωρεύονται στο εσωτερικό του αγωγού του δικτύου, περιορίζοντας την ποσότητα του νερού που μπορεί να ρέει μέσα από αυτό. Αποφράξεις Αργυρούπολης στο 210 981 9999.

Βρίσκουμε λύσεις και φέρνουμε εις πέρας κάθε πρόβλημα που έχει κάνει την εμφάνισή του στην αποχέτευσή σας. Για 365 ημέρες τον χρόνο η Αποφράξεις Αργυρούπολη προσφέρει υπηρεσίες με έμπειρους τεχνικούς, όπως απόφραξη λεκάνης, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, άντληση υδάτων, καθαρισμό και προληπτική συντήρηση αποχέτευσης, διάγνωση με κάμερα, αφαίρεση ριζών, κ.α.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Αποφράξεις Φρεατίων Αργυρούπολη –210 981 9999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αργυρούπολη –210 981 9999
 • Απόφραξη Υδρορροής Αργυρούπολη –210 981 9999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αργυρούπολη –210 981 9999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αργυρούπολη –210 981 9999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αργυρούπολη –210 981 9999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 981 9999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αργυρούπολη –210 981 9999

Στην Αποφράξεις Αργυρούπολη πιστεύουμε στις μακροχρόνιες συνεργασίες και τον ανοιχτό διάλογο. Οπότε μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Αποφράξεις Αργυρούπολη – Επικοινωνία: 210 981 9999 ΤΚ 16452

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο με τα υψηλότερα πρότυπα ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η άριστη εξυπηρέτησή σας. Μαζί σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Πληροφορίες περιοχής Αργυρούπολη

Η Αργυρούπολη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης του Νοτίου Τομέα Αθηνών, 9 χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Χωροταξικά έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.