ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και πραγματοποιεί άντληση υδάτων, ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές. Ειδικά βυτιοφόρα οχήματα, μηχανήματα για ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ και ειδικές ισχυρές αντλίες απορρόφησης είναι τα όπλα μας στην προσπάθειά μας να επιλύσουμε άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Έτσι, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί. Διαθέτουμε σύγχρονα μέσα και τεχνικές και εργαζόμενους με μεράκι και επαγγελματισμό. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς. Καλέστε μας στο 210 981 9999 σήμερα.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Όλοι ξέρουμε ότι το αποχετευτικό σύστημα των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας μας είναι σχετικά ανεπαρκές σε πολλές περιπτώσεις, ενώ σε κάποιες περιοχές είναι ανύπαρκτο. Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν προκαλούνται περαιτέρω προβλήματα εξαιτίας έκτακτων καιρικών φαινομένων, όπως ξαφνικές νεροποντές και σφοδρές βροχοπτώσεις. Στην Αποφράξεις Άλιμος έχουμε τη δυνατότητα αντιμετώπισης όλων των επειγόντων περιστατικών για ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, με προβλήματα που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από ξαφνικές πλημμύρες, σφοδρές βροχοπτώσεις ή και από φραγμένα φρεάτια σε υπόγειους χώρους. Οι απότομες και έντονες καιρικές μεταβολές πολλές φορές εγκυμονούν κινδύνους σε κάποιες περιοχές μεταβάλλοντας τα γνώριμα χαρακτηριστικά τους αλλά και δυσκολεύοντας ταυτόχρονα την πρόσβαση σε αυτές. Τα οχήματά μας έχουν τη δυνατότητα να πλησιάσουν ακόμη και σε δύσβατα μέρη προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε.

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Άντληση υδάτων με ταχύτητα και ασφάλεια

Λόγω πλέον των ακαθόριστων καιρικών φαινομένων οι πλημμύρες στις περιοχές της Αττικής έχουν γίνει ένα συνηθισμένο γεγονός. Είναι πολύ πιθανόν μια κατοικία ή μια επιχείρηση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα συσσώρευσης υδάτων στους υπόγειους χώρους της ή στις αποθήκες ύστερα από μια ισχυρή νεροποντή. Η εταιρεία μας είναι πάντα κοντά στους πελάτες της προσφέροντας άμεση λύση σε προβλήματα που απαιτείται άντληση υδάτων. Με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματά μας αντλούν νερό από υπόγεια ,γκαράζ, και ανελκυστήρες. Προσφέρουν μέσα σε λίγες ώρες το επιθυμητό αποτέλεσμα απαλλάσσοντας σας από το μεγάλο αυτό πρόβλημα.