ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 210 98 19 999

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μία εργασία που πολλοί από εμάς αμελούμε. Ο κυριότερος λόγος είναι η άγνοια του για τις βλαβερές επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στην υγεία μας. Βουλωμένα φρεάτια, σιφόνια, υδρορροές και αποχετεύσεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας , μολυσμένο περιβάλλον και ζημιές σε κτήρια και οικίες. Θα πρέπει λοιπόν να γίνεται τακτικός ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Βουλωμένα σιφόνια αναδύουν δυσάρεστες μυρωδιές μέσα στις τουαλέτες και τις κουζίνες. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ επιβάλλεται και είναι η μόνη λύση να απαλλαγούμε από αυτές. Τα νερά λιμνάζουν στο νεροχύτη, τη μπανιέρα ή το νιπτήρα κάθε φορά που χρησιμοποιούμε μια βρύση. Στον κήπο, στην αυλή ή στο μπαλκόνι δημιουργούνται επίσης λίμνες. Λιμνάζοντα νερά προσελκύουν κουνούπια και μεταδίδονται μολυσματικές ασθένειες. Διάφοροι ανεπιθύμητοι ήχοι ακούγονται μέσα στους τοίχους από βουλωμένους σωλήνες… το να μη ζούμε σε ήσυχο περιβάλλον είναι κι αυτό δυσάρεστο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Μπορούμε σαφώς να τα αποφύγουμε όλα αυτά καλώντας μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία αποφράξεων σήμερα. Καλέστε σήμερα κιόλας την Αποφράξεις Άλιμος στο 210 98 19 999. Σε λιγότερο από 20 λεπτά ένα κατάλληλα εξοπλισμένο και εκπαιδευμένο συνεργείο της θα βρίσκεται στο χώρο σας. Με τα υπερσύγχρονα μέσα που χρησιμοποιούν η αποχέτευσή  σας θα καθαρίσει πλήρως και θα επανέλθει η ομαλή της λειτουργία. Είμαστε στη διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα, ολόκληρο το 24ωρο. Επίσης, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν τον τακτικό καθαρισμό φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων ώστε αυτό να μην σας απασχολήσει ποτέ ξανά. Επενδύοντας ελάχιστα χρήματα εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης και έτσι εξοικονομείτε χρόνο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και ανάγκες. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι κάτι που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

Καθαρισμός με πιεστικό μηχάνημα

Χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους για την αποκατάσταση της ροής των αποχετεύσεων σας. Μια κορυφαία μέθοδος είναι ο καθαρισμός με πιεστικό μηχάνημα. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση μιας ποικιλίας εργαλείων και νερού υψηλής πίεσης για να καθαριστεί η συσσώρευση των σωλήνων σας. Χρησιμοποιούνται καλώδια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να περνούν μέσα από την σωλήνωση και να φτάνουν στην πηγή του προβλήματος. Εάν το πρόβλημα είναι σοβαρό, χρησιμοποιούμε πίδακες αποχέτευσης για να το αντιμετωπίσουμε. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν τη λάσπη, τα φύλλα και τις ρίζες των δέντρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.