ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μία εργασία που πολλοί από εμάς αμελούμε. Ο κυριότερος λόγος είναι η άγνοια του για τις βλαβερές επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στην υγεία μας. Βουλωμένα φρεάτια, σιφόνια, υδρορροές και αποχετεύσεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, μολυσμένο περιβάλλον και ζημιές σε κτήρια και οικίες. Θα πρέπει λοιπόν να γίνεται τακτικός ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Τα βουλωμένα σιφόνια αναδύουν δυσάρεστες μυρωδιές μέσα στις τουαλέτες και τις κουζίνες. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ επιβάλλεται και είναι η μόνη λύση να απαλλαγούμε από τη δυσοσμία και το ανθυγιεινό περιβάλλον. Τα νερά λιμνάζουν στο νεροχύτη, τη μπανιέρα ή το νιπτήρα κάθε φορά που χρησιμοποιούμε μια βρύση. Στον κήπο, στην αυλή ή στο μπαλκόνι δημιουργούνται επίσης λίμνες. Λιμνάζοντα νερά προσελκύουν κουνούπια και μεταδίδονται μολυσματικές ασθένειες. Διάφοροι ανεπιθύμητοι ήχοι ακούγονται μέσα στους τοίχους από βουλωμένους σωλήνες. Το να μη ζούμε σε ήσυχο περιβάλλον είναι κι αυτό δυσάρεστο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Μπορούμε σαφώς να τα αποφύγουμε όλα αυτά καλώντας μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία αποφράξεων σήμερα. Καλέστε την Αποφράξεις Άλιμος στο 210 98 19 999. Σε λιγότερο από 20 λεπτά ένα κατάλληλα εξοπλισμένο και εκπαιδευμένο συνεργείο της θα βρίσκεται στο χώρο σας. Με τα υπερσύγχρονα μέσα που χρησιμοποιούμε η αποχέτευσή  σας θα καθαρίσει πλήρως και θα επανέλθει η ομαλή της λειτουργία. Επίσης, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν τον τακτικό καθαρισμό φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων ώστε αυτό να μη σας απασχολήσει ποτέ ξανά. Επενδύοντας ελάχιστα χρήματα εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης και έτσι εξοικονομείτε χρόνο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και ανάγκες.

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι κάτι που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Είμαστε στη διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα, ολόκληρο το 24ωρο.

Καθαρισμός με πιεστικό μηχάνημα

Χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους για την αποκατάσταση της ροής των αποχετεύσεων σας. Μια κορυφαία μέθοδος είναι ο καθαρισμός με πιεστικό μηχάνημα. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση μιας ποικιλίας εργαλείων και νερού υψηλής πίεσης για να καθαριστεί η συσσώρευση υλικών στους σωλήνες σας. Χρησιμοποιούνται επίσης, ειδικά σύρματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να περνούν μέσα από τη σωλήνωση και να φτάνουν στην πηγή του προβλήματος. Εάν το πρόβλημα είναι σοβαρό, χρησιμοποιούμε πίδακες αποχέτευσης για να το αντιμετωπίσουμε. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν τη λάσπη, τα φύλλα και τις ρίζες των δέντρων.