ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια η συνεχής αλλαγή των κλιματικών αλλαγών αλλά και η μόλυνση του περιβάλλοντος, συνεισφέρουν στην προσέλκυση εντόμων, παρασίτων και τρωκτικών. Αν όχι όλα, τουλάχιστον τα περισσότερα μας δημιουργούν άσχημα συναισθήματα και κανείς μας δεν επιθυμεί να συγκατοικεί μαζί τους. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ στα νότια προάστια. Ακολουθούμε πάντοτε τις πιο αυστηρές διαδικασίες ποιότητας τηρώντας όλα τα διεθνή πρωτόκολλα για τις απολυμάνσεις. Χρησιμοποιούμε φάρμακα ελεγμένα και εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ασφαλή για τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε σπίτια αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων για τον έλεγχο τρωκτικών, παρασίτων και εντόμων. Σας προσφέρουμε απολύμανση, απεντόμωση ή μυοκτονία αναλόγως την κάθε περίπτωση. Καλέστε στο 210 981 9999.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Προσφέρουμε δωρεάν εκτιμήσεις για τους υποψήφιους εμπορικούς της πελάτες, προκειμένου να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να αναπτύξουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα. Στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε τον φάκελο παρασιτοκτονίας. Τι σημαίνει αυτό; Η κάθε επιχείρηση συνάπτει μία σύμβαση με μια εταιρεία απολυμάνσεων και κάνει απολυμάνσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Με αυτόν τον τρόπο κάθε επιχείρηση είναι καλυμμένη σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο του υγειονομικού. Στους εμπορικούς μας πελάτες συμπεριλαμβάνονται βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, γηροκομεία, εστιατόρια, ταβέρνες, παντοπωλεία, επαγγελματικά κτίρια, σχολεία, γυμναστήρια, κυβερνητικά κτίρια, κ.λπ. Επίσης, αναλαμβάνουμε και την απολύμανση σπιτιών και πολυκατοικιών προκειμένου να απαλλαγούν από κατσαρίδες, ποντίκια, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μυρμήγκια, σαρανταποδαρούσες κτλ. Για όλα τα ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα απολυμαίνουμε τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους ενός σπιτιού χρησιμοποιώντας μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα τα οποία εφαρμόζονται από τους έμπειρους αδειούχους απολυμαντές μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες όταν εισβάλουν στο χώρο μας είναι μεγάλο πρόβλημα. Συνήθως, όταν βλέπουμε μία υπάρχουν κι άλλες. Και ποιος είναι εκείνος ο άνθρωπος που συγκατοικεί με ευχαρίστηση μαζί τους; Σίγουρα κανείς. Οι κατσαρίδες είναι τόσο αποκρουστικές στην όψη που μας προκαλούν πολλά άσχημα συναισθήματα όπως, φόβο, πανικό και αηδία. Επίσης, είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και αυτό είναι το πιο σημαντικό και κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί όλους. Είναι λογικό αν σκεφτείτε ότι πολλές από αυτές κατοικούν σε μέρη όχι τόσο καθαρά όπως είναι τα φρεάτια, οι βόθροι και οι αποχετεύσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που είναι υπεύθυνες για σαλμονέλα, γαστρεντερίτιδα και δηλητηριάσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν τυχόν αντιληφθείτε κάποια πρέπει αμέσως να μας καλέσετε να κάνουμε μια επαγγελματική απολύμανση. Αποφύγετε όλα αυτά τα εντομοκτόνα που θα βρείτε εύκολα στο εμπόριο. Ούτε λύση θα σας δώσουν και θα ξοδέψετε άσκοπα χρόνο και χρήμα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Εν τω μεταξύ, αν και όλα τα κοινά εντομοκτόνα προβάλλονται ως ακίνδυνα επειδή τα πιο πολλά είναι πλέον άοσμα, ωστόσο περιέχουν τοξικές ουσίες οι οποίες μπορεί να σας προκαλέσουν βλάβη. Η εταιρεία μας σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη απολύμανση για κατσαρίδες με σκευάσματα αποτελεσματικά που θα σας δώσουν οριστική λύση. Είναι όλα μεγάλης διάρκειας και άοσμα, ενώ δεν απαιτείται η απομάκρυνση από το χώρο παιδιών ή ζώων. Επίσης, δεν χρειάζεται να λάβετε συγκεκριμένες προφυλάξεις απλά με το πέρας της απολύμανσης θα σας δοθούν από τους τεχνικούς μας συγκεκριμένες οδηγίες ώστε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της δράσης των σκευασμάτων. Στα φρεάτια και στους αποχετευτικούς αγωγούς χρησιμοποιούμε υποκαπνιστικά. Στους υπόλοιπους χώρους η απολύμανση για κατσαρίδες γίνεται με τη μέθοδο της εκνέφωσης και με ειδικό τζελ, το οποίο το διοχετεύουμε με τη χρήση σύριγγας. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και οι χώροι σας απαλλαγμένοι από κάθε ίχνος κατσαρίδας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια είναι έντομα τα οποία ανήκουν στην οικογένεια Formicidae. Είναι εκτός από εργατικά όπως όλοι ήδη ξέρουμε, πολύ κοινωνικά και πολύ έξυπνα. Για την αναπαραγωγή και την επιβίωσή τους χρειάζονται θερμό κλίμα και περιβάλλον ενώ έχουν την ικανότητα να μπορούν να ζήσουν σε κάθε οικοσύστημα. Τρέφονται με μελίγκρα, και με ύλες που περιέχουν σάκχαρα ή πρωτεΐνες. Τις φωλιές τους μπορεί να τις φτιάξουν στο έδαφος, μέσα σε κορμούς δέντρων αλλά και μέσα στη ρωγμή ενός τοίχου ή σε μια χαραμάδα που θα βρουν οπουδήποτε. Όσο είναι ελεύθερα στο περιβάλλον, σίγουρα δεν μας ενοχλούν. Τι γίνεται όμως όταν εισβάλλουν μέσα στην κουζίνα ή το μπάνιο μας; Μια φωλιά τους μπορεί να αποτελείται από χιλιάδες μυρμήγκια. Φανταστείτε τα να κυκλοφορούν πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή μέσα στα ντουλάπια της. Όσο και να τα συμπαθείτε σαν έντομα, σίγουρα ο μεγάλος τους πληθυσμός θα σας προκαλέσει σύγχυση και νευρικότητα.

Σε περιπτώσεις μεγάλου πληθυσμού μυρμηγκιών αρκετοί άνθρωποι νομίζουν ότι θα δώσουν τη λύση μόνοι τους. Αυτό όμως δεν ισχύει. Τα εντομοκτόνα του εμπορίου δεν θα εισχωρήσουν ποτέ μέσα στη φωλιά που αυτό είναι το ζητούμενο για την απολύμανση για μυρμήγκια. Η κάθε φωλιά των μυρμηγκιών είναι μια μικρή αποικία. Οι άποικοι είναι η βασίλισσα (μπορεί να μην είναι μόνο μία), τα θηλυκά (εργάτες), τα αρσενικά (υπεύθυνα για την αναπαραγωγή), οι νύμφες και οι προνύμφες. Για να απαλλαγείτε οριστικά από τα μυρμήγκια πρέπει να εξολοθρευτεί ολόκληρος ο πληθυσμός της αποικίας τους. Δεν φτάνει ένας απλός ψεκασμός αλλά χρειάζεται ένα πολύ καλό τοξικό δόλωμα το οποίο θα καταλήξει μέσα στη φωλιά. Μόνο έτσι θα σταματήσει το πρόβλημα. Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει απολύμανση για μυρμήγκια με άριστο ποσοστό επιτυχίας. Οι ψεκασμοί με ειδικά προϊόντα αποκλειστικά για μυρμήγκια και η τοποθέτηση ειδικού μυρμηγκιοκτόνου τζελ, θα σας απαλλάξουν οριστικά από την ενοχλητική τους παρουσία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή πολύ όμορφη για τον περισσότερο κόσμο. Το μόνο αρνητικό που ίσως έχει είναι η έλευση των κουνουπιών. Δυστυχώς η ζέστη είναι ο παράγοντας που τα φέρνει κοντά μας. Άλλος ένας είναι το νερό και ειδικότερα το στάσιμο. Τα κουνούπια μας προκαλούν μεγάλη ενόχληση. Πόσες φορές δεν έχουμε χάσει τον ύπνο μας από το εκνευριστικό τους ζουζούνισμα μέσα στο αυτί μας ακόμα και τις πιο ακατάλληλες ώρες! Όμως, εξίσου ανυπόφορα είναι και τα τσιμπήματά τους που μας προκαλούν εξανθήματα τα οποία συνοδεύονται από φαγούρα. Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό ακριβώς που τα προσελκύει επάνω μας είναι ο ιδρώτας μας και τα σκούρα χρώματα. Δεν είναι έντομα αθώα, αντιθέτως είναι πολύ επικίνδυνα γιατί μεταδίδουν ασθένειες όπως η ελονοσία, ο ιός του δυτικού Νείλου ή ο δάγκειος πυρετός. Επίσης υπάρχουν και πολλοί συνάνθρωποί μας οι οποίοι είναι αλλεργικοί στα τσιμπήματά τους με αποτέλεσμα να παθαίνουν σοβαρές δερματοπάθειες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια χρίζουν ειδικής αντιμετώπισης. Καθώς δεν μπορούν να καταπολεμηθούν πλήρως επειδή πετάνε, πρέπει να παίρνουμε μέτρα ώστε να μειώνουμε τουλάχιστον τον πληθυσμό τους. Ο μόνος τρόπος είναι η συχνή απολύμανση για κουνούπια. Μια μέθοδος που θα πρέπει να εφαρμόζεται από επαγγελματική εταιρεία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ψεκασμούς με ειδικά σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας οι οποίοι γίνονται σε σημεία που είναι πιθανά να ζήσει και να μεγαλώσει το κουνούπι καθώς και σε σημεία που υπάρχει στάσιμο νερό. Όλα τα προϊόντα μας, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και φιλικά προς το περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της απολύμανσης, δε χρειάζεται να λείπετε από το χώρο ούτε εσείς, ούτε οι τετράποδοι φίλοι σας. Η απολύμανση για κουνούπια είναι καλό να ξεκινάει την άνοιξη και να γίνεται κάθε 20 με 25 ημέρες το καλοκαίρι. Θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά καθώς η εμπειρία μας είναι από μόνη της εγγύηση.

Απολύμανση για κοριούς

Έχουμε διαπιστώσει ότι τα τελευταία χρόνια η προσβολή από κοριούς είναι ολοένα και πιο συχνή. Υπάρχουν συγκεκριμένες μελέτες πάνω σε αυτό το ζήτημα οι οποίες δείχνουν ότι τα επίπεδα ανοσίας τους στα διάφορα σκευάσματα είναι δραματικά. Οι κοριοί για να εγκατασταθούν και να ευδοκιμήσουν κάπου χρειάζονται αίμα. Τσιμπάνε μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας γι αυτό και πολλοί από εμάς δεν τους καταλαβαίνουμε αμέσως αφού το σάλιο τους αφήνει ένα είδος αναισθητικού κατά τη διάρκεια του τσιμπήματος. Τα σημάδια από τα τσιμπήματά των κοριών μας μπερδεύουν επειδή μοιάζουν πολύ με αυτά των κουνουπιών. Για να καταλάβουμε αν έχουμε προσβληθεί από κοριούς θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε συγκεκριμένα σημάδια. Ένα από αυτά είναι οι κηλίδες αίματος στα σεντόνια μας. Οι κοριοί μπορούν να ζουν σε κρυφά σημεία μέσα στο σπίτι, αφού τρυπώνουν κυριολεκτικά παντού. Μπορεί να βρίσκονται σε μια σχισμή στο ξύλινο δάπεδο ή ακόμα και μέσα σε μια πρίζα.

Ακόμη και αν έχετε σημάδια αλλά δεν μπορείτε να διαπιστώσετε ότι πάσχετε από κοριούς, καλέστε την εταιρεία μας. Είναι αλήθεια ότι η καταπολέμησή τους είναι δύσκολη, όχι όμως για εμάς. Οι τεχνικοί μας θα έρθουν όπου και αν βρίσκεστε και θα πραγματοποιήσουν παρασιτολογικό έλεγχο. Αφού διαπιστωθεί ότι έχετε προσβληθεί από κοριούς, θα περάσουν στην απολύμανση μέσω ψεκασμών με ειδικά προϊόντα. Δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος αφού είναι έντομα που πολλαπλασιάζονται ταχύτατα. Προλάβετε πριν ένα μικρό πρόβλημα διογκωθεί και γίνει τεράστιο. Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση για κοριούς είναι ασφαλή για το περιβάλλον, εσάς και τα ζωάκια σας. Επίσης όλα μας τα σκευάσματα είναι αποδεδειγμένο ότι έχουν αποτέλεσμα και εξοντώνουν τους κοριούς και τα αυγά τους στο 100%. Μην πανικοβάλλεστε λοιπόν και τηλεφωνήστε μας. Όπου και αν βρίσκεστε, σε σπίτι ή σε επιχείρηση για την εταιρεία μας η απολύμανση για κοριούς είναι μια διαχειρίσιμη υπόθεση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Έχετε υπόνοιες ότι έχετε προσβληθεί από ψύλλους; Βλέπετε συνεχώς το μικρό σας κατοικίδιο να ξύνεται επίμονα; Καλέστε μας. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και πείρα για να σας λύσουμε το πρόβλημα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ψύλλων είναι τα μεγάλα άλματα που κάνουν. Επίσης, είναι έντομα που αναπαράγονται με γοργούς ρυθμούς και μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να πολλαπλασιαστούν. Οι ψύλλοι χρειάζονται οπωσδήποτε ένα ξενιστή προκειμένου να επιβιώσουν αφού τρέφονται από το αίμα αυτού. Κυριότερος είναι η γάτα αλλά μπορεί να είναι και ο άνθρωπος ή ο σκύλος. Τα τσιμπήματα των ψύλλων δημιουργούν και αυτά κόκκινα μικρά εξανθήματα συνοδευόμενα από κνησμό και είναι πιθανό σε μερικούς ανθρώπους να είναι επίπονα . Οι ψύλλοι τσιμπάνε και την ημέρα και τη νύχτα. Κάτι άλλο που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα αυγά τους τα γεννάνε και τα εναποθέτουν σε χαλιά, κλινοσκεπάσματα, στρώματα, μαξιλάρια, καναπέδες κτλ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Αν δεν υπάρχει ξενιστής στο χώρο, οι προνύμφες των ψύλλων παραμένουν αδρανείς και ενεργοποιούνται αμέσως μόλις προκύψει κάποιος καινούριος. Αυτή η αδράνεια μπορεί να κρατήσει και πάνω από δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν νομίζετε ότι μπορείτε να δώσετε εσείς τέλος σε αυτό το ζήτημα, δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Χρειάζονται ειδικά δραστικά φάρμακα που θα εξοντώσουν εκτός από τους ψύλλους και τα αυγά τους. Η απολύμανση για ψύλλους με εγκεκριμένα και πιστοποιημένα προϊόντα θα πραγματοποιηθεί σε δύο μόλις εφαρμογές. Χωρίς εσείς να κουραστείτε, εύκολα και ανώδυνα οι ψύλλοι θα αποτελέσουν παρελθόν. Όλοι μας οι τεχνικοί έχουν μεγάλη εμπειρία στην απολύμανση για ψύλλους και μπορούν να εστιάσουν ακριβώς στα πιθανά σημεία που έχουν φωλιάσει στο χώρο σας. Μην πανικοβάλλεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε άμεση και οριστική λύση με απόλυτη ασφάλεια.

Απολύμανση για ποντίκια

Αν ακούτε διάφορους θορύβους στη σοφίτα, το πατάρι, την αποθήκη σας ή και σε άλλα σημεία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχετε τρωκτικά. Μην πανικοβάλλεστε όμως. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε οριστικά. Τα τελευταία χρόνια τα ποντίκια είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο όχι μόνο στις αγροτικές περιοχές αλλά και στις μεγάλες πόλεις. Τα ποντίκια είναι παράσιτα που προσαρμόζονται σε κάθε περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά με μεγάλες ικανότητες στο σκαρφάλωμα και το τρέξιμο ενώ έχουν αυξημένη όραση στο σκοτάδι. Ζουν μέσα στους υπονόμους οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό και μόνο φτάνει ώστε να είναι φορείς πολλών παθογόνων οργανισμών. Ευθύνονται για σοβαρές μεταδιδόμενες ασθένειες στον άνθρωπο με πιο γνωστή από αυτές τη λεπτοσπείρωση. Όμως, εκτός από τον κίνδυνο που διατρέχει η υγεία μας, από τα ποντίκια κινδυνεύουν και τα κτίριά μας. Πολλές φορές είναι καταστροφικά και για αυτά, αν σκεφτείτε ότι μπορούν και μασάνε τα πάντα.

Μετά τη διαπίστωση ότι υπάρχει ποντίκι στο χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς να χάσετε χρόνο. Πιθανότατα θα γεννήσει και τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα πιο πολύ. Και μην αναρωτιέστε από πού ήρθε, αφού το ποντίκι μπορεί να τρυπώσει από παντού. Είναι ικανό να περάσει μέσα και από την πιο μικρή τρύπα, σχισμή ή χαραμάδα. Το μόνο που θα ζητήσουμε από εσάς είναι πριν έρθουμε να έχετε φροντίσει ώστε να έχετε καλύψει κάθε πιθανή σε αυτά δίοδο. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι και διαθέτουν όλοι τους πολύχρονη εμπειρία στην απολύμανση για ποντίκια. Μετά από έλεγχο που θα κάνουν στο χώρο σας, θα τοποθετήσουν σταθμούς με μυοκτόνα δολώματα ή με κόλλα. Όλα μας τα προϊόντα για την απολύμανση για ποντίκια είναι τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά. Προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε πάντα το καλύτερο για εσάς.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η ασθένεια covid-19 και οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί εξαιτίας της, είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο πλέον και στη δική μας χώρα. Ο νέος κορωνοϊός, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019 στην πόλη Γιουχάν της Κίνας και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διασπορά του γίνεται με ταχύ ρυθμό ενώ είναι πολλές οι χώρες οι οποίες καλούνται να έρθουν αντιμέτωπες με εκατομμύρια κρούσματα. Ο νέος κορωνοϊός προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου. Η ταχεία του εξάπλωση είναι ένα ζήτημα μεγάλο που καλούμαστε όλοι να το αντιμετωπίσουμε παίρνοντας μια σειρά από δραστικά μέτρα. Είναι πλέον απαραίτητη σε κάθε χώρο η χρήση μάσκας. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις πολλών ατόμων και ο συνωστισμός. Επιβάλλεται συχνό πλύσιμο και αντισηψία των χεριών. Τέλος, η συχνή απολύμανση χώρων με μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων όπως σχολεία, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, εστιατόρια, γυμναστήρια κτλ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ κατά ιών και μικροβίων πρέπει να γίνονται από επαγγελματίες. Μόνο έτσι γίνεται σωστά και θα έχει αποτέλεσμα. Όσο και να απολυμαίνετε τους χώρους σας μόνοι με τα κοινά προϊόντα του εμπορίου, δεν καταφέρνετε απολύτως τίποτα. Χάνετε μονίμως και άσκοπα, χρόνο και χρήματα. Η εταιρεία μας, τάσσεται στη μάχη κατά του κορωνοϊού με τα καλύτερα φάρμακα που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά. Σας παρέχουμε εξειδικευμένη απολύμανση για κορωνοϊό χωρίς να ξοδέψετε μία ολόκληρη περιουσία. Στοχεύουμε στην καταπολέμηση των μικροβίων και το καταφέρνουμε με τη συνεχή μας ενημέρωση. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και μικροβιοκτονίες σε κάθε χώρο. Εκτός από οικίες μας εμπιστεύονται χιλιάδες επιχειρήσεις, δημόσια κτίρια και εταιρείες. Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες, τους ηλικιωμένους, τα μικρά παιδιά, τα κατοικίδια και σεβόμαστε απόλυτα το περιβάλλον. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε  είναι απολύτως ασφαλή, άοσμα και έχουν μεγάλη διάρκεια. Κάθε απολύμανση για κορωνοϊό που αναλαμβάνουμε, συνοδεύεται από επίσημο πιστοποιητικό.