ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ: Λόγω της θέσης του κάθε αποχετευτικού δικτύου, που δεν είναι εμφανές, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οικιών ξεχνούν και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Αυτό βέβαια συμβαίνει έως την στιγμή που κάποιο πρόβλημα εμφανίζεται και απαιτείται να κάνουν κάτι άμεσα.

Γιατί είναι απαραίτητη η τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης; Το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού χρησιμοποιείται από όλους μας καθημερινά. Τα λίπη, τα σαπούνια, τα υπολείμματα των τροφών, οι τρίχες άλλα αντικείμενα μπορούν να οδηγήσουν σε βούλωμα των σωλήνων του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Ένα τέτοιο πρόβλημα είναι πολύ επικίνδυνο και μπορεί στο μέλλον να προκαλέσει τεράστιες ζημιές. Αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις.

Η πιο σωστή επιλογή είναι να προγραμματίσετε μια τακτική, προληπτική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ. Καλέστε μας τώρα στο 210 981 9999 να συζητήσουμε τις επιλογές σας και να προσαρμόσουμε ένα πρόγραμμα συντήρησης που ταιριάζει στις ανάγκες και απαιτήσεις του αποχετευτικού σας δικτύου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Ποια είναι τα συνηθισμένα προβλήματα όταν δε γίνεται τακτική προληπτική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ; Τα λιμνάζοντα νερά στη μπανιέρα είναι ένα αρχικό, ενοχλητικό σημάδι. Δείχνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο. Στη συνέχεια εμφανίζονται δυσάρεστες οσμές και παραμονεύει πάντα ο κίνδυνος υπερχείλισης στο χώρο σας. Αν αμελούμε να συντηρήσουμε το δίκτυο της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησης, τότε μπορεί να έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα. Διαρροές, σπασίματα του σωλήνα και υπερχειλίσεις. Ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει ένας βουλωμένος σωλήνας. Μια τέτοια ζημιά θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τον χώρο σας. Ειδικά αν η βλάβη δε γίνει αντιληπτή και λείπετε για ώρες ή ακόμη και ημέρες από το σπίτι σας. Γι’ αυτόν τον λόγο ελέγχετε συχνά τους σωλήνες και τα φρεάτια της αποχέτευσής σας.

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Προληπτική και τακτική συντήρηση αποχέτευσης

Πώς μπορούμε λοιπόν να αποτρέψουμε να μην βουλώσει κάτι το αποχετευτικό σας δίκτυο; Η απάντηση της Αποφράξεις Άλιμος είναι απλή. Προληπτική και τακτική συντήρηση αποχέτευσης. Ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου θα σας προτείνουμε τον τρόπο και την συχνότητα που απαιτείται να γίνεται. Ένας από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας θα επισκέπτεται τον χώρο σας και αποτελεσματικά και με ασφάλεια θα κάνει την εργασία. Για μας η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας. Αυτό αντικατοπτρίζεται μέσα από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις αποχετευτικές σας ανάγκες σήμερα. Είμαστε μια εξειδικευμένη εταιρεία και υπερήφανη για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα υγιεινής γρήγορα και αποτελεσματικά. Δε θα βρείτε καλύτερη εταιρεία για πιο άμεση και αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών τακτικής και προληπτικής συντήρησης αποχέτευσης στην περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής.