ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ. Καλέστε μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970. Προσφέρει από τότε υπηρεσίες καθαρισμού, αποφράξεων και συντήρησης αποχετευτικών συστημάτων στη Βάρη και σε όλα τα νότια προάστια της Αττικής. Καλέστε ώρα στο  2109819999

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Ένας από τους εκπροσώπους μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Θα σας προτείνει τον ιδανικότερο τρόπο για να λυθεί οριστικά και αποτελεσματικά ό,τι σας κάνει τη ζωή πιο δύσκολη. Αυτό είναι δυνατόν γιατί το έμπειρο και εξειδικευμένο, τεχνικό συνεργείο θα βρεθεί σύντομα στο σημείο που θα μας υποδείξετε και χρησιμοποιώντας τον απαραίτητο, υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, θα αντιμετωπίσει με 100% εγγυημένη και σίγουρη επιτυχία την κατάσταση που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Βρέξτε ένα πανί και χρησιμοποιήστε το για να σφραγίσετε την αποχέτευση υπερχείλισης του νιπτήρα. Βάλτε βαζελίνη στο κάτω χείλος του εμβόλου. Αφήστε το νερό να τρέξει στο νεροχύτη. Τοποθετήστε το έμβολο πάνω από την αποχέτευση και ανεβοκατεβάστε το αρκετές φορές διαδοχικά.

Η απάντηση είναι ότι το ξίδι δε θα βλάψει τους σωλήνες εάν χρησιμοποιηθεί σε μικρές δόσεις, όπως συνιστάται σε πολλές από τις συνταγές που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από τι κατασκευάζονται οι σωλήνες σας, pex, pvc, χαλκός κ.λπ. το ξίδι δε θα βλάψει τους σωλήνες.

Το πρώτο πρόβλημα που είναι πιθανό να παρατηρήσετε είναι η αργή αποστράγγιση. Όταν ανοίγετε τη βρύση, το νερό θα αργεί να κατεβαίνει στην αποχέτευση. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, εάν αυτό δεν επιλυθεί, το νερό θα αρχίσει να ανεβαίνει και η αποστράγγιση τελικά θα σταματήσει εντελώς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Επεμβαίνουμε ταχύτατα σε κάθε έκτακτο πρόβλημα αποχέτευσης

Για μας στην Αποφράξεις Βάρης είναι πολύ σημαντικό κάθε πρόβλημα να αντιμετωπίζεται με την εμφάνισή του. Γι αυτό φροντίζουμε να σας παρέχουμε άμεση και γρήγορη βοήθεια. Δε θα παρατείνουμε το χρόνο αναμονής σας, καθώς γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι. Θα είμαστε κοντά σας, το συντομότερο δυνατό. Θα σας απαλλάξουμε από το άγχος και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας.

Γι’ αυτό το λόγο, οι τηλεφωνικές μας γραμμές είναι στη διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και τις 365 ημέρες του χρόνου. Γιατί οι περιπτώσεις έκτακτων αναγκών είναι συχνές και δε σηκώνουν αναβολές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Διάγνωση με κάμερα

Διάγνωση με κάμερα στη Βάρη. Η διαδικασία μας αρχίζει με την επιθεώρηση των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης της ιδιοκτησίας. Η ομάδα των τεχνικών μας εισάγει μια κάμερα στις αποχετεύσεις για να εντοπίσει την προβληματική περιοχή και να καθορίσει τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπιστεί. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της απόφραξης με κάμερα είναι ότι δε χρειάζονται σκαψίματα, το σημείο του προβλήματος εντοπίζεται με λεπτομέρεια και φυσικά αποκτάτε μία ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης των σωληνώσεών σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – Επικοινωνία 210 981 9999

Πληροφορίες της περιοχής Βάρης

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών, ευρισκόμενη 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στις νότιες ορεινές απολήξεις του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στο Δήμο Αναγυρούντος της αρχαίας Αθήνας. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε). ΤΚ 16672