ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

 • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Μία μέθοδος που χρησιμοποιείται από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων είναι η υδροβολή. Πρόκειται για μια διαδικασία που χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για τον καθαρισμό του εσωτερικού των σωλήνων. Όταν άλλοι τρόποι καθαρισμού δεν εξυπηρετούν, η υδροβολή είναι η πιο αποτελεσματική. Το νερό υψηλής πίεσης περνάει και απομακρύνει την χρόνια συσσώρευση των απορριμμάτων. Ένα πιεστικό υδροβολής μπορεί να είναι επικίνδυνο και να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά, αν χρησιμοποιηθεί από λάθος άτομο. Καλέστε στο 210 981 9999

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Μια πιο ενδελεχής μέθοδος είναι να επιθεωρήσετε την περιοχή με μια ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης. Είναι συνηθισμένο να μην παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα μέχρι να είναι πολύ αργά. Έτσι, εάν πολλοί άνθρωποι μένουν στο σπίτι σας και οι σωλήνες έχουν χρησιμοποιηθεί υπερβολικά, συμβουλευτείτε την Αποφράξεις Βάρκιζα.

Καθώς μια αποχέτευση συσσωρεύει διάφορα υλικά, δημιουργούνται εμπλοκές και υπονομεύεται ολόκληρο το σύστημα των αποχετευτικών δικτύων. Όσο περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, τα προβλήματα καθίστανται πιο περίπλοκα. Απαιτείται μια προληπτική συντήρηση για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Σε κάθε τακτική συντήρηση το αποχετευτικό σας σύστημα το φροντίζει ένας επαγγελματίας τεχνικός αποχετεύσεων για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΒΑΡΚΙΖΑ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Είτε πρόκειται για μακριά είτε για κοντά μαλλιά, είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες φραγμένες μπανιέρες. Μία βουλωμένη αποχέτευση της μπανιέρας μπορεί να προκληθεί και από κοντά και από μακριά μαλλιά. Επομένως είναι μια κοινή παρανόηση ότι οι γυναίκες ευθύνονται για τα βουλώματα που προέρχονται από τρίχες.

Ρίξτε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην βουλωμένη αποχέτευση. Κατόπιν ρίξτε 1 φλιτζάνι ξίδι. Η μαγειρική σόδα και το ξίδι διαλύουν το λίπος και το λάδι. Αφήστε τη βουλωμένη αποχέτευση να καθίσει ανενόχλητη για 15 λεπτά.

ΑΜΕΣΑ! Διαθέτουμε πολλά συνεργεία απόφραξης σε διάφορες περιοχές της Αττικής και έχουμε τη δυνατότητα άμεσης αναχώρησης προς το χώρο σας. Εσείς απλά τηλεφωνήστε μας στο τηλέφωνο 6931 03 03 03.

Μπορείτε να επιλέξετε το «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ» έτσι ώστε να γίνονται προληπτικές μηνιαίες συντηρήσεις και καθαρισμοί της αποχέτευσης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6931 03 03 03.

Αποφραξεις Βαρκιζα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Ξεβουλώνουμε όλες τις αποχετεύσεις σε όλους τους χώρους

Σε περίπτωση που δεν έχετε προνοήσει για τακτική συντήρηση και βουλώσει η αποχέτευση, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων που υπάρχουν στο δίκτυο, τα συνεργεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ, έρχονται στο χώρο σας άμεσα για να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις βουλωμένων αγωγών και δικτύων, λύνοντας κάθε πρόβλημα οριστικά.

Η Αποφράξεις Βάρκιζα, δραστηριοποιείται στον χώρο της απόφραξης από το 1960, πάντα ενημερωμένη και πλήρως εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα πιεστικά, ηλεκτροκίνητα & ριζοκοπτικά μηχανήματα. Το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει όλο το 24ωρο, ολόκληρο το χρόνο, καθημερινές & αργίες. Αναλαμβάνουμε:

 1. Αποφράξεις και καθαρισμούς σε φρεάτια, σιφόνια, αποχετεύσεις, υδρορροές, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες και κάθετων γραμμών κτιρίων.
 2. Διάγνωση με χρήση κάμερας.
 3. Μηνιαίες συντηρήσεις αγωγών αποχέτευσης.
 4. Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο.

Αποφράξεις στη Βάρκιζα για σπίτια, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και κτίρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εστιατόρια και όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΤΣΑΛΙΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Ηλεκτρομηχανική ατσαλίνα απόφραξης

Ένα ακόμη μηχάνημα που χρησιμοποιούμε στην Αποφράξεις Βάρκιζα είναι ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα για να διασπάσουμε τα μπλοκαρίσματα και να τα βγάλουμε έξω. Το περιστροφικό μηχάνημα ωθείται μέσω της γραμμής αποχέτευσης, μέχρι να φτάσει στο μπλοκάρισμα και να το αφαιρέσει. Το μηχάνημα αυτό είναι μια μακριά και ευκίνητη συσκευή, η οποία μπορεί να χωρέσει ακόμη και στους μικρότερους σωλήνες.

Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί τομείς στο σπίτι σας, και η φροντίδα αυτών είναι που θα κρατήσει το σπίτι σας να λειτουργεί ομαλά και με λίγα προβλήματα. Ένας τομέας που πρέπει πάντα να προσέχετε είναι το σύστημα σωληνώσεων του σπιτιού σας. Η εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του συστήματος σωληνώσεων του σπιτιού σας έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η αποτελεσματική ροή του νερού, λιγότερο άγχος και λιγότερες απροσδόκητες έκτακτες καταστάσεις.

Τα προβλήματα αποχέτευσης είναι πολύ σημαντικά και μπορούν να οδηγήσουν σε σπασμένες σωληνώσεις, διαρροές και πλημμύρες. Λαμβάνοντας τις σωστές προφυλάξεις, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι εσωτερικές σας σωληνώσεις λειτουργούν καλά και αποτελεσματικά. Η Αποφράξεις Βάρκιζα χειρίζεται δεκάδες προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα κάθε ημέρα. Εμπιστευθείτε μας για να λάβετε όλες τις υπηρεσίες συστημάτων αποχέτευσης της Αποφράξεις Βάρκιζας. Κάθε εργασία μας δεν ολοκληρώνεται μέχρι να είστε 100% ικανοποιημένοι!

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στη Βάρκιζα Αττικής

 • Αποφράξεις Φρεατίων Βάρκιζα 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βάρκιζα 
 • Απόφραξη Υδρορροής Βάρκιζα 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βάρκιζα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 981 9999

Πληροφορίες περιοχής Βάρκιζα

Η Βάρκιζα, είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής. Το 1968 μετονομάστηκε σε Αλίανθο, αλλά η παλαιότερη ονομασία (Βάρκιζα) χρησιμοποιείται ακόμη. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού και αποτελεί διάσημο τουριστικό θέρετρο. Η τοποθεσία στην οποία απλώνεται ο οικισμός αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα. ΤΚ 16672

Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.