ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ψάχνετε για υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην περιοχή των νοτίων προαστίων Αττικής για το σπίτι σας; Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ και προγραμματίστε ένα ραντεβού σήμερα! Η Αποφράξεις Βουλιαγμένη είναι ο προτιμώμενος πάροχος υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων των ιδιοκτητών σπιτιών και επιχειρήσεων σε ολόκληρη τη νότια Αττική. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ξεκίνησε πριν από 40 και πλέον χρόνια και λειτουργεί σήμερα με υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αποχετευτικών εγκαταστάσεων σε όλα τα νότια προάστια της Αθήνας. Καλέστε άμεσα στο 210 981 9999

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Αξιόπιστη και σίγουρη από τη δεκαετία του 1970, η Αποφράξεις Βουλιαγμένη είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης των δικτύων των αποχετεύσεων. Υποστηρίζουμε τις εκτιμήσεις μας και εγγυόμαστε τη δουλειά μας. Η κλήση σας θα απαντηθεί από έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών. Αυτός θα χειριστεί γρήγορα το αίτημά σας και θα σας προγραμματίσει την υπηρεσία όπως σας εξυπηρετεί.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Οι παλαιότεροι σωλήνες αποχέτευσης συνήθως φθείρονται και αναπτύσσουν μικρές ρωγμές με την πάροδο του χρόνου. Καθώς σχηματίζονται μικρές ρωγμές κατά μήκος των τοιχωμάτων του σωλήνα, μικρές ποσότητες νερού διαρρέουν. Οι μικρές ρίζες δέντρων τείνουν να σπρώχνουν το δρόμο τους σε αυτές τις ρωγμές αναζητώντας νερό. Καθώς οι ρίζες μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, γίνονται μεγάλα εμπόδια στον σωλήνα, προκαλώντας επομένως μια σειρά προβλημάτων.

Το βραστό νερό είναι η εύκολη πρώτη προσέγγιση για το ξεβούλωμα νιπτήρα, νεροχύτη, μπανιέρας. Η έκχυση ενός δοχείου με βραστό νερό κατευθείαν στην τρύπα της αποστράγγισης μπορεί να διαλύσει το φράξιμο, ειδικά εάν αποτελείται από σαπούνι ή λίγδα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Ξεβιδώστε το κάλυμμα αποστράγγισης και αφαιρέστε το πώμα του νεροχύτη. Μετρήστε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι λευκό ξύδι. Ρίξτε το ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην αποχέτευση. Ρίξτε το φλιτζάνι ξύδι στην αποχέτευση. Αφήστε το μείγμα να καθίσει στην αποστράγγιση για αρκετά λεπτά, μέχρι να σταματήσει να αφρίζει. Αφήστε το νερό να τρέξει.

Αποφραξεις Βουλιαγμενη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων με αξιοπιστία

Οι αξιόπιστοι και έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Βουλιαγμένη σας παρέχουν πλήρη φάσμα υπηρεσιών στα συστήματα αποχέτευσης, όπως καθαρισμό, συντήρηση και απόφραξη αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένης της άντλησης υδάτων. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας προσφέρουν υπηρεσίες τόσο σε οικιακούς, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους για όλες τις ανάγκες των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Για γρήγορη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση όλο το εικοσιτετράωρο, το μόνο που χρειάζεστε είναι η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. Καλέστε οποτεδήποτε θέλετε για την υπηρεσία που χρειάζεστε.

Η υδροβολή είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την επέκταση της ζωής των σωλήνων σας και την καταπολέμηση των μπλοκαρισμάτων και των υπερχειλίσεων.

Για έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης, στην Αποφράξεις Βουλιαγμένη χρησιμοποιούμε εξελιγμένα εργαλεία για την εξουδετέρωση των απορριμμάτων αποχέτευσης και των συσσωρευμένων ιζημάτων στο αποχετευτικό σύστημα, όπως πιεστικά υδροβολής. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικά και διαρκούν περισσότερο από τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού αποχέτευσης. Οι σωληνώσεις επιβαρύνονται στο εσωτερικό τους με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει συχνές εμπλοκές και χαμηλή πίεση νερού. Οι τεχνικοί μας εξαλείφουν αυτά τα προβλήματα, ώστε να μην επιδεινώνονται οι δυσλειτουργίες του αποχετευτικού συστήματος.

Αποφραξεις Βουλιαγμενη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού αποχετεύσεων

Όταν παρουσιαστεί πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο ή υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχει βουλώσει ένα σιφόνι ή ένα φρεάτιο, τότε είμαστε εδώ για εσάς. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, χρησιμοποιώντας την κάμερα υψηλής ευκρίνειας, θα ερευνήσουμε λεπτομερώς τις σωληνώσεις και θα διαγνώσουμε τυχόν προβλήματα. Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί πάντα καταφέρνουμε τον αρχικό μας στόχο, την επίτευξη της πλήρης σας ικανοποίησης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Η Αποφράξεις Βουλιαγμένη εδώ και 40 χρόνια κοντά σας για:

  • Αποφράξεις, καθαρισμούς & μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών.
  • Αποφράξεις & καθαρισμούς κάθετων στηλών κτιρίων, υδρορροών, τουαλετών & κουζινών.
  • Επιθεώρηση & διάγνωση με κάμερα.
  • Άντληση υδάτων από κάθε χώρο.

Η Αποφράξεις Βουλιαγμένη στο πλευρό σας ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μέσα σε 15 μόλις λεπτά!

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Βουλιαγμένη Αττικής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ετήσιες επιθεωρήσεις και προληπτική συντήρηση

Τα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων μπορεί να μετατραπούν από μια μικρή ταλαιπωρία σε μια σοβαρή έκτακτη κατάσταση αρκετά γρήγορα, θέτοντας τόσο την ιδιοκτησία σας όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε κίνδυνο. Στην Αποφράξεις Βουλιαγμένη είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε αυτά τα θέματα. Προτείνουμε συχνά τις ετήσιες επιθεωρήσεις και την προληπτική συντήρηση. Εάν ζείτε μέσα ή γύρω από την Βουλιαγμένη και πιστεύετε ότι αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα αποχέτευσης, που προκαλείται από ένα βουλωμένο σύστημα, επικοινωνήστε αμέσως με τους επαγγελματίες της Αποφράξεις Βουλιαγμένης. Είναι εγγύηση ότι οι υπηρεσίες μας θα εκτελεστούν σωστά και επιπλέον θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μελλοντικές επιπλοκές.

Ψάχνετε για αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού της αποχέτευσης; Καλέστε τους ειδικούς της Αποφράξεις Βουλιαγμένη.

Πληροφορίες περιοχής Βουλιαγμένης

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είναι 4.180 κάτοικοι. Οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη λίμνη Βουλιαγμένης που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους (εκεί παραπέμπει και το όνομά της) στο μακρινό παρελθόν. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα. Τ.Κ. 16671