ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ: Όταν χρειάζεστε κάποια επαγγελματική υπηρεσία αποχετευτικών δικτύων στο Βύρωνα και τις γύρω περιοχές της Αθήνας, καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ. Η οικογενειακή μας επιχείρηση εξυπηρετεί τις ανάγκες οικιακών και επαγγελματικών αποχετευτικών εγκαταστάσεων από τη δεκαετία του 1970. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών όπως επιθεωρήσεις, συντηρήσεις, αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Είτε πρόκειται για μεγάλη δουλειά είτε για πιο μικρή, θα μας τιμήσει να σας βοηθήσουμε. Καλέστε στο 210 982 9999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ για προσιτή εξυπηρέτηση

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τους αποχετευτικούς σας αγωγούς από ότι καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ για εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιούμε πίδακα νερού υψηλής πίεσης (υδροβολή) για τον καθαρισμό και την απολύμανση του αποχετευτικού σας συστήματος. Αυτή η ισχυρή και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος καθαρισμού αποχέτευσης εκτοξεύει με ασφάλεια νερό μέσα από όλα τα είδη συσσώρευσης μέσα στις γραμμές αποχέτευσης. Εξαλείφει επίσης τις ρίζες του δέντρου ή οποιοδήποτε οργανικό ή ανόργανο υλικό που φράζει τις αποχετεύσεις σας. Εάν έχετε αργές αποστραγγίσεις ή συχνές εμπλοκές, καλέστε μας για αυτή την προσιτή υπηρεσία.

Αποφράξεις Βύρωνας

Αποφράξεις Βύρωνας

Οι επιθεωρήσεις της γραμμής της αποχέτευσης με κάμερα είναι πολύτιμες για τον προσδιορισμό της αιτίας των προβλημάτων στα αποχετευτικά δίκτυα. Πρόκειται για μια διαγνωστική υπηρεσία που συχνά χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό εμπλοκών και διαρροών. Χρησιμοποιείται επίσης για να προσδιοριστεί αν ένας σωλήνας έχει σπάσει, καταρρεύσει ή έχει ραγίσει πριν από την επισκευή ή την αντικατάσταση σωλήνων. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βύρωνα χρησιμοποιούν αυτό το υπερσύγχρονο εργαλείο όποτε είναι δυνατόν στη θέση της παλιάς μεθόδου εκσκαφής.

Καθαρισμός αποχέτευσης στο Βύρωνα

Τι είναι η υδροβολή;

Ο καθαρισμός με υδροβολή είναι μια αποτελεσματική μορφή καθαρισμού αποχέτευσης που χρησιμοποιεί την ισχυρή πίεση του νερού για να καθαρίσει σημαντικά εμπόδια από σωλήνες και γραμμές αποχέτευσης. Η υδροβολή αποτελεί την πιο αποτελεσματική μορφή καθαρισμού αποχέτευσης και δε θα θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των σωλήνων σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί πραγματικά να τους βοηθήσει να αντέξουν περισσότερο. Ανεξάρτητα από το τι προκαλεί μπλοκάρισμα στο αποχετευτικό σας σύστημα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απομακρυνθεί πλήρως με τη χρήση επαγγελματικών υπηρεσιών υδροβολής.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η Αποφράξεις Βύρωνας καλύπτει τα πάντα. Από μικρά έργα, όπως η απόφραξη ενός νεροχύτη κουζίνας έως και τη διάγνωση προβλημάτων σωλήνων με κάμερα τελευταίας τεχνολογίας. Για εμάς δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Η εργασία μας είναι εγγυημένη και λύνουμε το πρόβλημα από την πρώτη κιόλας φορά.

Μια φραγμένη αποχέτευση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα! Όταν ο σωλήνας αποχέτευσης είναι βουλωμένος, το νερό δεν μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα να γίνουν διάφορες δαπανηρές ζημιές σε κτίρια. Όταν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση ή ακόμα κι αν το υποψιάζεστε, καλέστε τους πλέον ειδικούς στο χώρο δηλαδή την Αποφράξεις Βύρωνας.

Η Αποφράξεις Βύρωνα, θα έρθει στον χώρο σας σε 15’ με ένα πλήρως εκπαιδευμένο συνεργείο το οποίο χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα.

φρεάτιο της Αποφράξεις Βύρωνας

φρεάτιο της Αποφράξεις Βύρωνας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Βύρωνα Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Βύρωνας –210 981 9999
Απόφραξη Νεροχύτη Βύρωνας –210 981 9999
Απόφραξη Υδρορροής Βύρωνας –210 981 9999
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βύρωνας –210 981 9999
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Βύρωνας –210 981 9999
Καθαρισμός Φρεατίων Βύρωνας –210 981 9999
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 981 9999
 Μηνιαίες Συντηρήσεις Βύρωνας –210 981 9999

Αναλαμβάνουμε με πλήρη επιτυχία:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών και υδρορροών.
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς μπανιερών, λεκανών, ντουζιέρων, νεροχυτών και νιπτήρων.
 • Αντλήσεις νερών από υπόγεια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Διάγνωση με κάμερα.
Διάγνωση με κάμερα στον Βύρωνα

Διάγνωση με κάμερα στον Βύρωνα

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Βύρωνας

Η Αποφράξεις Βύρωνας εξυπηρετεί καθημερινά όλο το 24ωρο και κάθε χώρο με απόλυτη επιτυχία! Άμεση κλήση στο 210 982 9999.

Ρίζες από φρεάτιο στο Βύρωνα

Ρίζες από φρεάτιο στο Βύρωνα

Πληροφορίες περιοχής Βύρωνα

Ο Βύρωνας, είναι αστική περιοχή και δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική. Συνορεύει με τον Δήμο Καισαριανής στα Β, τον Δήμο Αθηναίων στα Δ, τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού στα Ν, ενώ στα Α βρίσκεται η περιοχή του Καρέα, ο Υμηττός και το δάσος του. Πήρε την ονομασία του από τον Λόρδο Βύρωνα. Αρχικά στην περιοχή βρίσκονταν βοσκοτόπια και χωράφια Αθηναίων, τα οποία άρχισαν να απαλλοτριώνονται και να ρυμοτομούνται στις δεκαετίες του 1920 και του 1930 για την αποκατάσταση των προσφύγων από τη Μικρά Ασία. Η συνολική έκταση του δήμου είναι 9.204 τετρ. χλμ. και έχει πληθυσμό 61.308 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. ΤΚ 16231

Σημαντικά κτίρια και τοποθεσίες

 • Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”
 • Ταπητουργείο (οδός Βαινδηρίου, κτίσμα του 1923-1924)
 • Παλιό Δημαρχείο (οδός Κύπρου και Ευαγγελικής Σχολής, κτίσμα του 1924)
 • Παλιά Αγορά (εν μέρει κατεδαφισμένη, λεωφόρος Χρυσοστόμου Σμύρνης)
 • Πρσοφυγικές οικίες κεντρικού οικισμού (διατηρούνται κάποιες μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη, Καισαρείας, Βουτζά και Μεσολογγίου).
 • Παλιά σχολεία (1ο Δημοτικό Βύρωνα, 4ο Δημοτικό Βύρωνα).
 • Δημοτικό Στάδιο
 • Μονή Αγίου Ιωάννου Καρέα (11ος-12ο αι.)
 • Μονή Αγίου Γεωργίου Κουταλά (15ος αι. ή αργότερα)
 • Στρατιωτικές εγκαταστάσεις Καρέα (ΕΚΕΜΣ, ΔΣΕ, ΑΣΔΕΝ, Αερονομία κ.λπ.)