ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

 • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ: Όταν χρειάζεστε κάποια επαγγελματική υπηρεσία αποχετευτικών δικτύων στο Βύρωνα και τις γύρω περιοχές της Αθήνας, καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ. Η οικογενειακή μας επιχείρηση εξυπηρετεί τις ανάγκες οικιακών και επαγγελματικών αποχετευτικών εγκαταστάσεων από τη δεκαετία του 1970. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών όπως επιθεωρήσεις, συντηρήσεις, αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Είτε πρόκειται για μεγάλη δουλειά είτε για πιο μικρή, θα μας τιμήσει να σας βοηθήσουμε. Καλέστε στο 210 982 9999

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Μια φραγμένη αποχέτευση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα! Όταν ο σωλήνας αποχέτευσης είναι βουλωμένος, το νερό δεν μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα να γίνουν διάφορες δαπανηρές ζημιές σε κτίρια. Όταν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση ή ακόμα κι αν το υποψιάζεστε, καλέστε τους πλέον ειδικούς στο χώρο δηλαδή την Αποφράξεις Βύρωνας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Ξίδι και μαγειρική σόδα. Θα χρειαστείτε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξίδι. Ρίξτε τη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο λίγο το ξίδι με το νερό για να μην ξεχειλίσει. Το μείγμα πρέπει να αρχίσει να αφρίζει και να αναβράζει αμέσως.

Η τουαλέτα έχει τον μεγαλύτερο σωλήνα αποχέτευσης (σε διάμετρο), επομένως η αποχέτευση του νεροχύτη, η οποία είναι μικρότερη σε διάμετρο, θα αδειάσει στη γραμμή αποχέτευσης της τουαλέτας.

Τα τρόφιμα, το λίπος, η βρομιά και οι τρίχες που συσσωρεύονται στους σωλήνες του νεροχύτη σας φράζουν την κύρια γραμμή. Εάν οι συσσωματώσεις φράξουν τη γραμμή αποχέτευσης, καλύπτουν το εσωτερικό του σωλήνα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της ροής του νερού και την επιστροφή των νερών στο νεροχύτη σας.

Το πιεστικό με υδροβολή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αφαιρεθούν οι ρίζες από τους σωλήνες σας. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης θα απομακρύνει τις ρίζες των δέντρων από τους σωλήνες, θα τις σπάσει και θα ξεπλύνει το εσωτερικό των σωληνώσεων. Υπάρχουν βέβαια ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις που απαιτούν ειδικό ριζοκοπτικό μηχανισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Τεχνολογικός εξοπλισμός αποχετεύσεων

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τους αποχετευτικούς σας αγωγούς από ότι καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ για εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιούμε πίδακα νερού υψηλής πίεσης (υδροβολή) για τον καθαρισμό και την απολύμανση του αποχετευτικού σας συστήματος. Αυτή η ισχυρή και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος καθαρισμού αποχέτευσης εκτοξεύει με ασφάλεια νερό μέσα από όλα τα είδη συσσώρευσης μέσα στις γραμμές αποχέτευσης. Εξαλείφει επίσης τις ρίζες του δέντρου ή οποιοδήποτε οργανικό ή ανόργανο υλικό που φράζει τις αποχετεύσεις σας. Εάν έχετε αργές αποστραγγίσεις ή συχνές εμπλοκές, καλέστε μας για αυτή την προσιτή υπηρεσία.

Οι επιθεωρήσεις της γραμμής της αποχέτευσης με κάμερα είναι πολύτιμες για τον προσδιορισμό της αιτίας των προβλημάτων στα αποχετευτικά δίκτυα. Πρόκειται για μια διαγνωστική υπηρεσία που συχνά χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό εμπλοκών και διαρροών. Χρησιμοποιείται επίσης για να προσδιοριστεί αν ένας σωλήνας έχει σπάσει, καταρρεύσει ή έχει ραγίσει πριν από την επισκευή ή την αντικατάσταση σωλήνων. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βύρωνα χρησιμοποιούν αυτό το υπερσύγχρονο εργαλείο όποτε απαιτείται, αντικαθιστώντας την παλαιά και δαπανηρή μέθοδο εκσκαφής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Ο καθαρισμός με υδροβολή είναι μια αποτελεσματική μορφή καθαρισμού αποχέτευσης που χρησιμοποιεί την ισχυρή πίεση του νερού για να καθαρίσει σημαντικά εμπόδια από σωλήνες και γραμμές αποχέτευσης. Η υδροβολή αποτελεί την πιο αποτελεσματική μορφή καθαρισμού αποχέτευσης και δε θα θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των σωλήνων σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί πραγματικά να τους βοηθήσει να αντέξουν περισσότερο. Ανεξάρτητα από το τι προκαλεί μπλοκάρισμα στο αποχετευτικό σας σύστημα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απομακρυνθεί πλήρως με τη χρήση επαγγελματικών υπηρεσιών υδροβολής.

Η Αποφράξεις Βύρωνας καλύπτει τα πάντα. Από μικρά έργα, όπως η απόφραξη ενός νεροχύτη κουζίνας έως και τη διάγνωση προβλημάτων σωλήνων με κάμερα τελευταίας τεχνολογίας. Για εμάς δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Η εργασία μας είναι εγγυημένη και λύνουμε το πρόβλημα από την πρώτη κιόλας φορά.

Η Αποφράξεις Βύρωνα, θα έρθει στον χώρο σας σε 15’ με ένα πλήρως εκπαιδευμένο συνεργείο το οποίο χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Βύρωνα Αττικής

 • Αποφράξεις Φρεατίων Βύρωνας –210 981 9999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βύρωνας –210 981 9999
 • Απόφραξη Υδρορροής Βύρωνας –210 981 9999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βύρωνας –210 981 9999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Βύρωνας –210 981 9999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Βύρωνας –210 981 9999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 981 9999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Βύρωνας –210 981 9999

Αναλαμβάνουμε με πλήρη επιτυχία:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών και υδρορροών.
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς μπανιερών, λεκανών, ντουζιέρων, νεροχυτών και νιπτήρων.
 • Αντλήσεις νερών από υπόγεια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Διάγνωση με κάμερα.

Επικοινωνήστε με τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η Αποφράξεις Βύρωνας εξυπηρετεί καθημερινά όλο το 24ωρο και κάθε χώρο με απόλυτη επιτυχία! Άμεση κλήση στο 210 982 9999.

Πληροφορίες περιοχής Βύρωνα

Ο Βύρωνας, είναι αστική περιοχή και δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική. Συνορεύει με τον Δήμο Καισαριανής στα Β, τον Δήμο Αθηναίων στα Δ, τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού στα Ν, ενώ στα Α βρίσκεται η περιοχή του Καρέα, ο Υμηττός και το δάσος του. Πήρε την ονομασία του από τον Λόρδο Βύρωνα. Αρχικά στην περιοχή βρίσκονταν βοσκοτόπια και χωράφια Αθηναίων, τα οποία άρχισαν να απαλλοτριώνονται και να ρυμοτομούνται στις δεκαετίες του 1920 και του 1930 για την αποκατάσταση των προσφύγων από τη Μικρά Ασία. Η συνολική έκταση του δήμου είναι 9.204 τετρ. χλμ. και έχει πληθυσμό 61.308 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. ΤΚ 16231

Σημαντικά κτίρια και τοποθεσίες

 • Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”
 • Ταπητουργείο (οδός Βαινδηρίου, κτίσμα του 1923-1924)
 • Παλιό Δημαρχείο (οδός Κύπρου και Ευαγγελικής Σχολής, κτίσμα του 1924)
 • Παλιά Αγορά (εν μέρει κατεδαφισμένη, λεωφόρος Χρυσοστόμου Σμύρνης)
 • Πρσοφυγικές οικίες κεντρικού οικισμού (διατηρούνται κάποιες μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη, Καισαρείας, Βουτζά και Μεσολογγίου).
 • Παλιά σχολεία (1ο Δημοτικό Βύρωνα, 4ο Δημοτικό Βύρωνα).
 • Δημοτικό Στάδιο
 • Μονή Αγίου Ιωάννου Καρέα (11ος-12ο αι.)
 • Μονή Αγίου Γεωργίου Κουταλά (15ος αι. ή αργότερα)
 • Στρατιωτικές εγκαταστάσεις Καρέα (ΕΚΕΜΣ, ΔΣΕ, ΑΣΔΕΝ, Αερονομία κ.λπ.)