ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 210 981 9999

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αφιερωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας και προσιτών λύσεων σε όλους τους πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μας εμφανίζονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό όταν βουλώσει κάτι στην αποχέτευση σας. Ευτυχώς για εσάς αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς εμείς βρισκόμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας άμεσα στο 210 981 9999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ σημαίνει ανταγωνιστικές τιμές

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ σημαίνει ανταγωνιστικές τιμές: Η επιχείρησή μας αντιλαμβάνεται τη σημασία της έγκαιρης και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις, προσφέροντας πάντα ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές. Οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθούν επαγγελματικά, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα συνεργεία μας είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία των περιοχών της νότιας Αττικής ώστε οι πελάτες μας να λαμβάνουν τις πολύτιμες παροχές μας άμεσα.

Αποφράξεις στο Ελληνικό από το 1960

Αποφράξεις Ελληνικό

Η Αποφράξεις Ελληνικό ιδρύθηκε το 1960 και διαθέτει πλούσια εμπειρία στις αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Για κάθε είδος βουλωμένης αποχέτευσης έχουμε τη γνώση και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται για να γίνει η δουλειά. Καλέστε μας σήμερα και ένα μέλος της ομάδας μας θα σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία.

Καλέστε μας σήμερα και οι φιλικοί μας τεχνικοί θα επισκεφθούν τον χώρο σας για να σας παρέχουν λύσεις και συμβουλές.

Κατανοούμε την ταλαιπωρία που προκαλείται από τα προβλήματα στην αποχέτευση σας. Μόλις καταλάβετε ότι κάτι συμβαίνει καλέστε αμέσως κάποιον ειδικό και μην προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Χωρίς να το θέλετε θα δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αποφράξεις αποχετεύσεων στο Ελληνικό

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ δραστηριοποιείται στον χώρο των αποφράξεων και αποχετεύσεων για πάνω από 40 χρόνια. Η τεχνογνωσία μας καθώς και η εμπειρία μας, σας παρέχουν άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μέσα!!

Διάγνωση με κάμερα στο Ελληνικό

Διάγνωση με κάμερα στο Ελληνικό

Η Αποφράξεις Ελληνικό παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση και αναλαμβάνουν εργασίες σχετικές με:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και φρεατίων
 • Αποφράξεις κουζίνας, μπάνιου και τουαλέτας
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς κάθετων στηλών κτιρίων
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς δικτύων όμβριων υδάτων
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αγωγών αποχέτευσης
 • Διάγνωση και επιθεώρηση με κάμερα

Καθαρισμός αποχέτευσης

Γιατί είναι απαραίτητη η υδροβολή;

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης με υδροβολή θα σας σώσει χωρίς αμφιβολία από τα πολλά προβλήματα που ακολουθούν ένα βουλωμένο σύστημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Ορισμένες μέθοδοι καθαρισμού αποχέτευσης μπορούν να προκαλέσουν ανησυχίες, ακόμη και ζημιά στους σωλήνες σας, αλλά η υδροβολή είναι 100% αποτελεσματική και ποτέ δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των γραμμών σας.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Οι νεροχύτες που αργούν για να αποστραγγιστούν και τα επαναλαμβανόμενα φράγματα είναι και οι δύο ενδείξεις, που συνήθως υποδηλώνουν μια εμπλοκή βαθιά μέσα στην αποχέτευσή σας, η οποία μπορεί να επιλυθεί μόνο με υδροβολή. Πριν να αντιμετωπίσετε σοβαρές ζημιές από την διείσδυση βλαβερών υδάτων, προγραμματίστε τις υπηρεσίες καθαρισμού με υδροβολή σήμερα. Μιλήστε με την Αποφράξεις Ελληνικό.

Αποφράξεις Ελληνικό

Αποφράξεις Φρεατίων Ελληνικό –210 981 9999
Απόφραξη Νεροχύτη Ελληνικό –210 981 9999
Απόφραξη Υδρορροής Ελληνικό –210 981 9999
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ελληνικό –210 981 9999
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ελληνικό –210 981 9999
Καθαρισμός Φρεατίων Ελληνικό –210 981 9999
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 981 9999

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Ελληνικό –210 981 9999

Πληροφορίες περιοχής Ελληνικό

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Η συνολική έκταση του ανέρχεται σε 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν τον πρώην Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.

Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές. Η κυκλοφοριακή σύνδεση της περιοχής με το κέντρο της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα με οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας: τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος. ΤΚ 16777

7 Comments

 1. Pingback: Αποφράξεις Ελληνικό 210 981 9999 – Αποχετεύσεις Ελληνικό – Απολυμάνσεις Αποφράξεις

 2. Pingback: Αποφράξεις Ελληνικό 210 981 9999 – Αποχετεύσεις Ελληνικό | sumbouleskathariothtas

 3. Pingback: Αποφράξεις Ελληνικό 210 981 9999 – Αποχετεύσεις Ελληνικό – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες

 4. Pingback: Αποφράξεις Ελληνικό 210 981 9999 – Αποχετεύσεις Ελληνικό | myapofraxeisathina

 5. Pingback: Αποφράξεις Ελληνικό 210 981 9999 – Αποχετεύσεις Ελληνικό | Site Title

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.