ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

 • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα λάβετε μια γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση για καθαρισμούς, συντηρήσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων. Οι υπηρεσίες μας είναι αξιόπιστες σε όλη την περιοχή της Αττικής. Πάντα διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά στην περιοχή της Ηλιούπολης στελεχωμένα με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Έτσι μπορούμε να προλάβουμε το κάθε πρόβλημα εν τη γενέσει του. Καλέστε άμεσα στο 210 981 9999.

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Η Αποφράξεις Ηλιούπολη παρέχει άμεσες και αποτελεσματικές υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού των δικτύων των αποχετευτικών συστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ηλιούπολης. Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζοντας ότι όλα τα εργαλεία δεν ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση, αφού εκτιμήσουν το πρόβλημά σας, θα έρθουν άμεσα κοντά σας εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα μέσα υψηλής τεχνολογίας. Θα λύσουν το πρόβλημά σας οριστικά με εγγυημένο αποτέλεσμα και θα απελευθερώσουν τους σωλήνες σας. Το εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο μας
είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εντοπίσει, να καθαρίσει την αποχέτευση και να λύσει το πρόβλημα ταχύτατα, ώστε να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Η περίσσεια ρίψη χαρτιού υγείας ή αντικειμένων που δεν μπορούν να αποστραγγιστούν όπως πάνες, μωρομάντιλα. Όταν υπάρχει μία σημαντική μάζα παγιδευμένη στο σιφόνι της τουαλέτας, η λεκάνη συνεχίζει να βουλώνει καθώς το σύνηθες αποστραγγιζόμενο υλικό είναι πιθανό να παγιδευτεί και αυτό και να φράξει τελείως.

Η τουαλέτα έχει τον μεγαλύτερο σωλήνα αποχέτευσης (σε διάμετρο), επομένως η αποχέτευση του νεροχύτη, η οποία είναι μικρότερη σε διάμετρο, θα αδειάσει στη γραμμή αποχέτευσης της τουαλέτας.

Αφαιρέστε το στάσιμο νερό από τον νεροχύτη με ένα φλιτζάνι ή ένα μπολ. Ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην αποχέτευση, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι για να σπρώξετε τη σκόνη προς την αποχέτευση, εάν χρειάζεται. Ρίξτε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι στο άνοιγμα της αποχέτευσης. Τοποθετήστε ένα πώμα ή κάλυμμα στην αποχέτευση για να σφραγίσετε το άνοιγμα. Περιμένετε μισή ώρα, βγάλτε το πώμα και δοκιμάστε αν ελευθερώθηκε η ροή του νερού.

Ναι. Κάθε 1-2 εβδομάδες μία ζεστή κατσαρόλα νερό. Το νερό να μην είναι βραστό ή πάνω από 80 βαθμούς Κελσίου γιατί υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσει πλαστικούς ή παλαιούς σωλήνες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αποφράξεις με ταχύτητα

Η ταχύτητα είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία. Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας σε λιγότερο από 20 λεπτά. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες ικανές να διευθετήσουν την όποια δυσλειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος χωρίς περιττές αναστατώσεις σε σύντομο χρόνο και καλή τιμή. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα τεχνικών με προσόντα υψηλού επιπέδου και άρτια εκπαιδευμένη, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες με μεγάλη ταχύτητα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γνώση και εμπειρία

Στην Αποφράξεις Ηλιούπολη έχουμε την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για την απόφραξη του δικτύου αποχέτευσης σας και τα εργαλεία όχι μόνο για να ανοίξουμε τους σωλήνες σας, αλλά και να σας προσφέρουμε αποτελέσματα μακράς διαρκείας.

Φραγμένες αποχετεύσεις; Κανένα πρόβλημα! Με την πάροδο του χρόνου, οι αποχετεύσεις μπορεί να βουλώσουν λόγω συσσώρευσης από λίπη τρίχες και απορρυπαντικά. Οι επαγγελματίες μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποφράξεων και να σας βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεστε και να αποκαταστήσουν όλες τις λειτουργίες των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων.

Όταν είστε αντιμέτωποι με βουλωμένες αποχετεύσεις, οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας βρίσκουμε λύσεις για την αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα, γρήγορα και οικονομικά και προλαμβάνουμε μελλοντικές συσσωρεύσεις οργανικών υλικών που προκαλούν δαπανηρές ζημιές.

Μην αφήνετε ένα πρόβλημα στην αποχέτευση να σας γίνει αβάσταχτος πόνος! Η υπηρεσία επαγγελματικού καθαρισμού αποχέτευσης, εμποδίζει το μπλοκάρισμα των σωλήνων, αφήνοντάς σας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Ηλιούπολη σας διασφαλίζουν την ιδανική λειτουργικότητα του συστήματος σωληνώσεων της αποχέτευσης, χωρίς την ταλαιπωρία των μελλοντικών αποφράξεων.

Με την πάροδο του χρόνου, τα απορρυπαντικά και τα λίπη μπορεί να προκαλέσουν συσσώρευση και απόφραξη. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης μας περιλαμβάνουν τον καθαρισμό αποχέτευσης, το οποίο σταματά την απόφραξη προτού να συμβεί. Οι άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας έχουν την κατάλληλη γνώση καθαρισμού αποχέτευσης και τα εργαλεία που όχι μόνο διατηρούν σωλήνες σας καθαρούς, αλλά παρέχουν και αποτελέσματα μακράς διαρκείας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Καλέστε μας οποιαδήποτε από τις 24 ώρες της ημέρας, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και θα μεριμνήσουμε άμεσα και επαγγελματικά για τη λύση σε κάθε σας αποχετευτικό πρόβλημα. Η ομάδα μας έχει έναν πλούτο γνώσεων και εμπειριών όσον αφορά στην αντιμετώπιση βουλωμένων αποχετεύσεων. Λειτουργούμε και ως υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 24 ώρες το 24ωρο για να εξασφαλίσουμε ένα γρήγορο χρόνο απόκρισης, ιδιαίτερα στις επείγουσες καταστάσεις.

Προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και η ομάδα μας είναι πάντα ευγενική, ειλικρινής και κατατοπιστική. Συζητώντας το πρόβλημα που έχετε σας βεβαιώνουμε ότι δε θα μείνετε στο σκοτάδι και θα είστε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στην απαράμιλλη εξυπηρέτησή σας, γι αυτό μας προτείνετε σε φίλους και γνωστούς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Πλεονεκτήματα για το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής

Αφαίρεση λίπους: Παρόλο που συμβουλεύουμε να αποφεύγεται, κάποιοι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν την τάση να χύνουν το μαγειρικό λίπος στο νεροχύτη της κουζίνας. Με την πάροδο του χρόνου η συσσώρευση λίπους στο εσωτερικό των σωλήνων θα φράξει το σύστημα. Ευτυχώς, ο καθαρισμός με υδροβολή θα το καθαρίσει τελείως.

Αφαίρεση ριζών από τους σωλήνες: Πιστεύετε ότι οι ρίζες των δέντρων δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο να εισχωρήσουν στους σωλήνες σας αναζητώντας νερό; Κι όμως, μπορούν. Όταν συμβεί αυτό, θα αρχίσουν να δημιουργούνται υπερχειλίσεις και μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σοβαρή πλημμύρα στο σπίτι σας. Οι τεχνικοί μας θα εξασφαλίσουν τη γρήγορη απομάκρυνσή τους, αρχικά με τη μέθοδο της υδροβολής, προκειμένου να επαναφέρουν την ηρεμία σας.

Εξάλειψη συσσωρεύσεων: Τα οργανικά υλικά που βρίσκονται στο νερό, μπορούν να δημιουργήσουν συσσωρεύσεις μέσα στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσής σας, οδηγώντας σε διάβρωση και ενδεχόμενη εμπλοκή. Μην αφήνετε να συμβεί αυτό! Με τον προγραμματισμό των υπηρεσιών καθαρισμού με υδροβολή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι σωλήνες σας θα είναι πάντα καθαροί.

Ευελιξία: Επειδή ο εύκαμπτος σωλήνας του πιεστικού μηχανήματος είναι εξαιρετικά ευέλικτος, μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πιο περίπλοκα αποχετευτικά συστήματα και να εξασφαλίσει στους ιδιοκτήτες σπιτιού ότι οι σωληνώσεις τους είναι ασφαλείς από πιθανά μπλοκαρίσματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καλέστε την Αποφράξεις Ηλιούπολης σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες στο 210 981 9999.

Πληροφορίες περιοχής Ηλιούπολης

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας. ΤΚ 16341

Οι συνοικίες της Ηλιούπολης είναι οι εξής:

 1. Αγία Μαρίνα
 2. Αγία Μαύρα
 3. Αγία Παρασκευή
 4. Άγιος Κωνσταντίνος – Κανάρια (Κανάρη)
 5. Άνω Ηλιούπολη
 6. Αστυνομικά – Πανόραμα
 7. Κάτω Ηλιούπολη
 8. Κέντρο
 9. Νησάκι
 10. Τυπογραφικά
 11. Χαλικάκι