ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Είμαστε μια αξιόπιστη και εγγυημένη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών συστημάτων αποχέτευσης. Έχουμε στη διάθεση της μια ομάδα από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς που εργάζονται με σοβαρότητα για το πρόβλημά σας. Έχουν τα προσόντα ώστε να σας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα παροχών. Διαθέτουν τεχνογνωσία και εμπειρία στην αντιμετώπιση ακόμη και των δύσκολων προβλημάτων στα δίκτυα της αποχέτευσης. Καλέστε μας στο 210 981 9999.

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Η πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα κάθε σας πρόβλημα. Τα οχήματα του στόλου μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε και τα πιο σύνθετα προβλήματα στις εγκαταστάσεις του αποχετευτικού σας δικτύου. Οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν κάθε ζήτημα, ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος, με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Αφήστε τους επαγγελματίες της «Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο» να ασχοληθούν με αυτά τα προβλήματα, προς όφελός σας. Κάνουμε το πρόβλημα σας, δικό μας και σας απαλλάσσουμε από μπελάδες και επιπλέον έξοδα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

ΑΜΕΣΩΣ! Ναι, ισχύει και θα το διαπιστώσετε. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία τα οποία επεμβαίνουν αμέσως μετά την κλήση σας. Εσείς απλώς καλέστε μας στο 210 70 18 135 και αναφέρετε το πρόβλημά σας.

Η απόφραξη με κάμερα είναι μια επιπλέον διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται μόνο όταν απαιτείται. Η χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας επιβάλλεται όταν ο εντοπισμός του βουλώματος είναι δύσκολος. Με τον μηχανισμό διάγνωσης του αποχετευτικού προβλήματος θα εντοπισθεί εύκολα οτιδήποτε εμποδίζει την ομαλή αποστράγγιση και φυσικά χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο. Ανακαλύπτουμε το ακριβές σημείο όπως επίσης και το είδος του προβλήματος.

– Χρησιμοποιήστε ένα έμβολο τουαλέτας (βεντούζα).

– Ρίξτε ζεστό νερό και σαπούνι πιάτων στη λεκάνη.

– Χρησιμοποιήστε ξύδι, μαγειρική σόδα και ζεστό νερό.

Ζεστό νερό για να χαλαρώσετε τα υπολείμματα που κολλάνε! Αφήστε το ζεστό νερό να τρέξει μέσω του υδραυλικού σας συστήματος για τουλάχιστον πέντε έως 10 λεπτά. Το ζεστό νερό βοηθά στη χαλάρωση των υπολειμμάτων όπως εναποτιθέμενο λίπος, λάδια ή οποιεσδήποτε επικαλύψεις στα τοιχώματα των αποχετεύσεων. Κάνοντας αυτό πολλές φορές, ίσως είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποφράξετε την κύρια γραμμή αποχέτευσης από ήπια βουλώματα.

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Είμαστε η πιο σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή στις αποχετεύσεις

Είτε χρειάζεστε ένα καθαρισμό στις αποχετεύσεις σας είτε ένα ολόκληρο πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων, μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για να κάνουμε τη δουλειά, επαγγελματικά και αποτελεσματικά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Αξίζει να μας καλέσετε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Όταν πρόκειται για τα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματισμού και εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες στα δίκτυα των αποχετευτικών συστημάτων, εμπιστευτείτε την «Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο». Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων, μια εξαιρετική επιλογή από υπηρεσίες που κυμαίνονται από επαγγελματικούς καθαρισμούς μικρών αποχετεύσεων, μέχρι ένα μεγάλο έργο αναδιαμόρφωσης ολόκληρου συστήματος αποχετευτικού δικτύου.

Εάν έχετε κάποια βουλωμένη αποχέτευση η Αποφρακτική Παλαιό Φάληρο μπορεί να το λύσει. Είτε είναι βουλωμένη τουαλέτα, νεροχύτης, μπανιέρα ή οτιδήποτε άλλο μπορούμε να τα διορθώσουμε όλα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί μια αποχέτευση να φράξει. Οι πιο συνηθισμένοι είναι τρίχες, χαρτί τουαλέτας, σαπούνι, λίπη, οδοντόκρεμα, φύλλα και ρίζες δέντρων, χώμα, σπασμένοι σωλήνες. Γνωρίζουμε ότι όταν παρουσιάζεται μια βουλωμένη αποχέτευση είναι μια άσχημη κατάσταση που πρέπει να λυθεί άμεσα. Και ξέρουμε ότι οι πελάτες μας δε βρίσκονται όλοι στην ίδια περιοχή. Για αυτό και βρισκόμαστε σε κάθε δήμο των νοτίων προαστίων, έτσι ώστε άμεσα και υπεύθυνα κατόπιν της κλήσης σας να έρθουμε στον χώρο σας.

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

24 ώρες διαθέσιμοι για όλα τα αποχετευτικά προβλήματα

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων, του Πάσχα και τις αργίες και ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόκληση. Λόγω του μεγάλου μας στόλου φορτηγών, το καθένα εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μπορούμε άμεσα να είμαστε κοντά σας. Καλέστε μας στο 210 981 9999.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ είναι κοντά σας με ένα τηλεφώνημα, στην ώρα και το μέρος που θα μας πείτε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε (μπλοκαρισμένοι σωλήνες, δυσάρεστες μυρωδιές σε νεροχύτες, μπανιέρες, τουαλέτες, νιπτήρες κλπ, υπερχείλιση υδάτων, χαμηλή πίεση νερού κ.α.). Εμπιστευτείτε μας χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να αγχωθείτε για το αν θα βρεθεί λύση του προβλήματος. Για εμάς είναι δεδομένη η άμεση, έγκαιρη, οριστική αντιμετώπισή του, στο χαμηλότερο οικονομικό κόστος και με εγγυημένο αποτέλεσμα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τακτική συντήρηση αποχέτευσης

Η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης με καθαρισμό νερού υψηλής πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των συντριμμιών που συσσωρεύονται στις γραμμές σας, αποτρέποντας το φράξιμο. Ορισμένοι μπορεί να επιθυμούν να εφαρμόζουν έναν ετήσιο καθαρισμό, ενώ άλλοι μπορεί να χρειάζονται πιο συχνές εφαρμογές. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο μπορούν να συστήσουν ένα πρόγραμμα συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πληροφορίες περιοχής Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στον Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας (δυτικά-βόρεια, με όριο τη Λεωφόρο Συγγρού), Νέας Σμύρνης (βόρεια-βορειοανατολικά), Αγίου Δημητρίου (ανατολικά) και Αλίμου (ανατολικά-νοτιοανατολικά, με όριο το Ρέμα της Πικροδάφνης). Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου έχει κατά κύριο λόγο νοτιοδυτικό προσανατολισμό.