ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

 • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ παρέχουμε άριστες υπηρεσίες συντήρησης, καθαρισμού και αποφράξεων των αποχετεύσεων σε όλες τις περιοχές της νότιας Αττικής. Επιτρέψτε μας να σας αποδείξουμε ότι είμαστε η εταιρεία που θα εμπιστεύεστε για το αποχετευτικό σας δίκτυο, για μια ζωή. Παρέχουμε, εδώ και 4 δεκαετίες, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και η καλύτερη μαρτυρία μας είναι οι αμέτρητοι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Καλέστε μας στο 210 981 9999.

Αποφράξεις

Καθαρισμοί

Συντηρήσεις

Αντλήσεις

Καλέστε μας

Ερχόμαστε αμέσως

Επεμβαίνουμε

Συμβουλεύουμε

Η εταιρεία μας καλύπτει πλήρως όλες τις περιοχές της Αττικής καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου. 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Κάθε ένα από τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και άκρως εξειδικευμένοι ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται. Κάθε κλήση από τους πελάτες μας αποτελεί πρόκληση για εμάς γιατί έτσι μπορούμε και αποδεικνύουμε την αγάπη και το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Το πρώτο πρόβλημα που είναι πιθανό να παρατηρήσετε είναι η αργή αποστράγγιση. Όταν ανοίγετε τη βρύση, το νερό θα αργεί να κατεβαίνει στην αποχέτευση. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, εάν αυτό δεν επιλυθεί, το νερό θα αρχίσει να ανεβαίνει και η αποστράγγιση τελικά θα σταματήσει εντελώς.

Η διάγνωση με κάμερα είναι μια επιπλέον υπηρεσία, την οποία προσφέρουμε μόνο όταν απαιτείται. Η χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας επιβάλλεται όταν η διάγνωση στο πρόβλημα αποχέτευσης δεν φαίνεται με «γυμνό μάτι». Με αυτό το μηχανισμό το πρόβλημα θα εντοπισθεί χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο. Επιπλέον ανακαλύπτουμε σε πιο σημείο ακριβώς χρειάζεται επιδιόρθωση όπως επίσης και το είδος του προβλήματος.

Αρχικά θα πρέπει να φοράτε γάντια γιατί είναι αρκετά καυστικά τα χημικά προϊόντα απόφραξης. Προσέξτε επίσης τις αναθυμιάσεις που προκαλούν κατά την αντίδρασή τους με το νερό. Όλες οι συσκευασίες αναφέρουν σαφείς οδηγίες χρήσης ανάλογα με το προϊόν. Γεινκά όμως καλό είναι να περιμένετε τουλάχιστον 15 λεπτά μετά την έκχυση αυτού του προϊόντος στην αποχέτευση πριν ξεπλύνετε με νερό.

Υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν το ενδεχόμενο επερχόμενου βουλώματος. Αργή αποστράγγιση νερών και λυμάτων. Περίεργοι ήχοι σαν γουργούρισμα που προέρχονται από τις σωληνώσεις. Δυσοσμία η οποία αναδύεται από τα σιφώνια. Μικρές υπερχειλίσεις από τα σιφόνια του πατώματος.

Αποφραξεις Βουλα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Καθαρές σωληνώσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ για καθαρές σωληνώσεις: Σας εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία και την καθαριότητα των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας δικτύου. Γι’ αυτό η Αποφράξεις Βούλα σας προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες επαγγελματικών καθαρισμών. Έχουμε στη διάθεση μας εξοπλισμό ανώτερης τεχνολογίας. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, ισχυρά πιεστικά υδροβολής με υψηλή πίεση νερού και ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα, ικανά να καθαρίσουν αποτελεσματικά και εγγυημένα τους σωλήνες της αποχετευτικής σας γραμμής.

Είναι πολύ σημαντικό, το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου να λειτουργεί άψογα, ανά πάσα στιγμή. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται όταν είναι απολύτως καθαρό και απαλλαγμένο από κάθε είδους, οργανικό ή μη, υλικό που προσκολλάται στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων της αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Αποφραξεις Βουλα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

24ωρη εξυπηρέτηση όλο τον χρόνο

Αν χρειάζεστε έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου ή οποιαδήποτε άλλη από τις, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, καλέστε Αποφράξεις Βούλα όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Κάθε σας πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο θα βρει τη λύση του. Οι πιο συνήθεις λόγοι που οδηγούν σε μια βουλωμένη αποχέτευση είναι οι βουλωμένες τουαλέτες με μωρομάντηλα, χαρτί τουαλέτας, λίπη, τρίχες, σαπούνι. Οι τεχνικοί μας με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και εξοπλισμό που διαθέτουν θα φροντίσουν αποδοτικά και αποτελεσματικά να λύσουν το αποχετευτικό σας πρόβλημα και να συνεχίσετε τη μέρα σας ήρεμα.

Αποφραξεις Βουλα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Καθαρισμός και αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή

Με τη μέθοδο της υδροβολής, ένας μαλακός και εύκαμπτος σωλήνας που στην άκρη του διαθέτει πίδακες ισχυρής πίεσης νερού, εισέρχεται στο εσωτερικό των αγωγών. Ικανός να διασχίσει όλο το μήκος της γραμμής των σωλήνων, ασκεί πολύ υψηλή πίεση νερού στα εσωτερικά τοιχώματα των σωληνώσεων καθαρίζοντάς τα και απαλλάσσοντάς τα, με απόλυτη αποτελεσματικότητα, από όλες τις συσσωρευμένες μάζες από λίπη, σαπούνι, τρίχες, κατάλοιπα τροφίμων, λάσπη κλπ. Από όπου περνάει ο σωλήνας της υδροβολής αφήνει τους σωλήνες της αποχέτευσης καθαρούς σαν καινούργιους.

Με αυτήν τη μέθοδο εξασφαλίζεται στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις άριστη λειτουργία και μακροζωία. Επίσης, εκμηδενίζει τις πιθανότητες να εμφανιστούν στο μέλλον, παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Αν με την ολοκλήρωση του επαγγελματικού καθαρισμού, προγραμματίσετε ένα μελλοντικό πρόγραμμα προληπτικών, τακτικών συντηρήσεων του αποχετευτικού σας δικτύου, τότε εξασφαλίζετε την άριστη λειτουργία του για πάντα.

Οι επιθεωρήσεις της αποχέτευσης και οι προληπτικοί καθαρισμοί συνιστώνται ανά τακτά, χρονικά διαστήματα. Η σωστή συντήρηση είναι το κλειδί για την παράταση της διάρκειας ζωής του συστήματος των σωλήνων. Όσον αφορά τα χημικά καθαριστικά που αγοράσατε από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης, μπορεί να βλάψουν πραγματικά τους σωλήνες σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται ένας επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης. Για να εξασφαλιστεί ότι οι σωλήνες σας συντηρούνται σωστά, χρησιμοποιώντας τις ασφαλέστερες μεθόδους.

Αποφραξεις Βουλα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Υπηρεσίες αποφράξεων που παρέχουμε

Η Αποφράξεις Βούλα παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο παροχής υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της σε όλη την περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής. Πιστεύουμε ότι η διαφάνεια στη σχέση με τους πελάτες μας είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Καταλαβαίνουμε και ξέρουμε πόσο δύσκολο και ενοχλητικό μπορεί να γίνει ένα πρόβλημα στο δίκτυο της αποχέτευσης. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Αυτό σημαίνει πως όταν κάνουμε μια δουλειά, την κάνουμε σωστά και αποτελεσματικά.

Η Αποφράξεις Βούλας έχει την πολυετή πείρα για να αναλάβει την αποτελεσματική και ασφαλή απόφραξη αλλά και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων και των φρεατίων σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει αμέσως. 24ωρη κάλυψη, 365 ημέρες το χρόνο. Από το 1970, πολλά καταστήματα αλλά και σπίτια εμπιστεύονται την Αποφρακτική Βούλας για:

 • τον καθαρισμό
 • την απόφραξη αποχετευτικών δικτύων αγωγών
 • την άντληση υδάτων
 • τις μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
 • τον καθαρισμό και την απόφραξη τουαλετών, κουζινών και κάθετων στηλών κτιρίων
 • μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Επειδή κάθε εγκατάσταση είναι διαφορετική, η Αποφρακτική Βούλας χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με μεθόδους που βασίζονται στην τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στη Βούλα Αττικής

 • Αποφράξεις Βούλα –210 981 9999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βούλα –210 981 9999
 • Απόφραξη Υδρορροής Βούλα –210 981 9999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βούλα –210 981 9999

Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Πληροφορίες περιοχής Βούλα

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι. ΤΚ 16673