ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία αποφράξεων;

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία αποφράξεων;

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία αποφράξεων
Πως να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία αποφράξεων

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία αποφράξεων; Τα προβλήματα των αποχετεύσεων εκτός από δυσάρεστα είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνα για την υγιεινή και την ασφάλειά σας. Αν προσπαθήσετε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας συνήθως το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, οπότε η πιο σοφή επιλογή είναι να καλέσετε μία εταιρεία εξειδικευμένη στις αποφράξεις.

Τα δίκτυα των αποχετεύσεων μπορεί να βουλώσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας από λίπη, σαπούνια, τρίχες, ακόμη και μικροαντικείμενα που έπεσαν μέσα στις σωληνώσεις και εμποδίζουν τη φυσιολογική ροή του νερού.

Τα καθαριστικά απόφραξης του εμπορίου περιέχουν χημικές ουσίες και δεν σας προσφέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ίσα ίσα μπορεί να διαβρώσουν τους σωλήνες σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε το σωστό συνεργείο απόφραξης. Πως θα επιλέξετε μία εταιρεία απόφραξης που να είναι αξιόπιστη, αποτελεσματική και οικονομική για αυτά που προσφέρει;

Με ποια κριτήρια επιλέγετε την κατάλληλη εταιρεία αποφράξεων;

Το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου υπολειτουργεί ή έχει βουλώσει; Θα αντιμετωπίζετε δυσάρεστες οσμές, χάος και κίνδυνο πλημμύρας. Θα πρέπει λοιπόν να καλέσετε έναν εξειδικευμένο τεχνικό οποίος θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημά σας άμεσα, εγγυημένα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Η εταιρεία αποφράξεων που θα επιλέξετε να συνεργαστείτε θα πρέπει να πληρεί τα παρακάτω κριτήρια:

  1. Να είναι από την περιοχή σας. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται δίπλα ή κοντά σας ώστε να μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα άμεσα και όχι να περιμένετε για ώρες μέχρι να εξυπηρετηθείτε.
  2. Να διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Μία εταιρεία αποφράξεων που ανανεώνει και συντηρεί συνεχώς τον εξοπλισμό της δείχνει ότι σέβεται καταρχάς τον εαυτό της και και εν συνεχεία τους πελάτες της. Για παράδειγμα μία σύγχρονη, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης είναι το καταλληλότερο εργαλείο για εντοπίσουμε ένα πρόβλημα στην αποχέτευση χωρίς να προκαλέσουμε ζημιές στους σωλήνες.
  3. Να διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Όλες οι εργασίες στα δίκτυα των αποχετεύσεων θα πρέπει να εκτελούνται από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς του κλάδου με τις απαραίτητες γνώσεις και εξοπλισμό. Όχι από κάποιο “μάστορα που πιάνουν τα χέρια του”.
  4. Να είναι διαθέσιμη πάντα! Τα προβλήματα των αποχετεύσεων θα πρέπει να λύνονται άμεσα, οπότε η εταιρεία που θα επιλέξετε θα πρέπει είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο, ακόμα και Κυριακές και αργίες.
  5. Να είναι πιστοποιημένη. Πολλές εταιρείες αποφράξεων προσφέρουν και υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να είναι πιστοποιημένες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Γιατί οι πελάτες μας επιλέγουν την Αποφράξεις Άλιμος;

Η Αποφράξεις Άλιμος έχει 40 και πλέον χρόνια παρουσία στο χώρο των αποφράξεων, των συντηρήσεων και των καθαρισμών αποχετεύσεων, καθώς και των αντλήσεων υδάτων, απολυμάνσεων, μυοκτονιών και απεντομώσεων και διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Είμαστε στη διάθεσή σας όποτε μας χρειαστείτε, καθώς έχουμε διαθέσιμα συνεργεία σε όλα τα νότια προάστια της Αττικής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.