ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Πως μπορείτε να ξεβουλώσετε το νιπτήρα μόνοι σας;

Πως μπορείτε να ξεβουλώσετε το νιπτήρα μόνοι σας;

ξεβουλώστε το νιπτήρα μόνοι σας Πως μπορείτε να ξεβουλώσετε το νιπτήρα μόνοι σας; Ένας νιπτήρας που έχει βουλώσει μπορεί να αναστατώσει την καθημερινότητά σας και να επιβαρύνει τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Αν οι σωλήνες σας είναι βουλωμένοι, τότε προφανώς και ο νιπτήρας δε μπορεί να λειτουργήσει.

ξεβουλώστε το νιπτήρα μόνοι σας

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Τα στάσιμα νερά του βουλωμένου σας νιπτήρα αποτελούν εστία μικροβίων και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος υπερχείλισης.

Οι έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Άλιμος θα σας εξηγήσουν τους λόγους που βουλώνουν οι νιπτήρες αλλά και τον τρόπο που μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα από μόνοι μας.

Πως προκαλείται ένας βουλωμένος νιπτήρας;

  • Τα λίπη από τα σαπούνια που χρησιμοποιούμε για να πλύνουμε τα χέρια μας, καθώς και όλα τα προϊόντα προσωρινής υγιεινής και περιποίησης που χρησιμοποιούμε καθημερινά εισέρχονται και συσσωρεύονται στους σωλήνες και δυσκολεύουν την απομάκρυνση των νερών από το νιπτήρα.
  • Άλλη μία κύρια αιτία που βουλώνει ένας νιπτήρας είναι οι τρίχες. Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν χτενίζεστε, λούζεστε ή ξυρίζεστε στο νιπτήρα και να αφαιρείτε τις τρίχες μόλις τελειώνετε.

ξεβουλώστε το νιπτήρα μόνοι σας ακολουθώντας τις οδηγίες μας

  • Αν ο νιπτήρας σας έχει βουλώσει τότε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα 100% φυσικό τρόπο καθαρισμού της αποχέτευσης του νιπτήρα, από μόνοι σας. Ρίξτε μαγειρική σόδα στην οπή του νιπτήρα και στη συνέχεια ρίξτε ξύδι και κλείστε την οπή με το καπάκι της. Μετά από μερικά λεπτά αδειάστε στην αποχέτευση του νιπτήρα βραστό νερό, εκτός αν έχετε πλαστικούς σωλήνες.
  • Τα χημικά καθαριστικά απόφραξης του λιανεμπορίου. Στα ράφια των σούπερ μάρκετ θα βρείτε ποικιλία από χημικά προϊόντα που προορίζονται για την απόφραξη των αποχετεύσεων. Στην Αποφράξεις Άλιμος σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε την χρήση των συγκεκριμένων προϊόντων γιατί βλάπτουν μακροπρόθεσμα το εσωτερικό των σωλήνων σας και δίνουν μόνο προσωρινές λύσεις. Αντίθετα μελλοντικά δημιουργούν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.
  • Καλέστε την Αποφράξεις Άλιμος για απόφραξη νιπτήρα μπάνιου. Η Αποφράξεις Άλιμος παρέχει στις υπηρεσίες της και απόφραξη νιπτήρα, εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Οι τεχνικοί μας έχουν τη γνώση και την εμπειρία που απαιτούνται, καθώς και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του βουλωμένου νιπτήρα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μπορείτε να μας καλείτε όλο το εικοσιτετράωρο και οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα στην κλήση σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.