ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΛΙΜΟΣ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  • 24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

Πλημμυρισμένο αποχετευτικό δίκτυο

Πλημμυρισμένο αποχετευτικό δίκτυο σημαίνει και οικονομική καταστροφή!

Οι πλημμύρες σε κάποιο σπίτι ή κατάστημα, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές στο κτίριο. Σκουριασμένοι σωλήνες, σοβάδες που πέφτουν σαν τσιγαρόχαρτο από την υγρασία, μαυρισμένοι τοίχοι και «σάπιες» τέντες που για να αντικατασταθούν, έχουν τις περισσότερες φορές ένα μεγάλο κόστος! Πλημμυρισμένο αποχετευτικό δίκτυο.

Είναι ζημιές πολύ δαπανηρές και μας βάζουν σε μεγάλους μπελάδες. Συνεργεία, ελαιοχρωματιστές, υδραυλικοί, υλικά αντικατάστασης, προκαλούν πονοκέφαλο στην υγεία, στο χρόνο και στην τσέπη μας!

Τι μας φτάνει όμως σε αυτό το σημείο; Έχουμε αναρωτηθεί; Σαφώς μια από τις κύριες αιτίες πλημμύρας σε κάποιο οίκημα είναι μια βουλωμένη και βρώμικη αποχέτευση που δεν έχουμε κάνει συντήρηση ΠΟΤΕ!

Πλημμυρισμένο αποχετευτικό δίκτυο
Πλημμυρισμένο αποχετευτικό δίκτυο

Ας σκεφτούμε ότι αρκετά συχνά με τον αέρα, μια μικρή μπόρα, ή με μια έντονη βροχόπτωση, εισχωρούν στο αποχετευτικό δίκτυο ρίζες από δέντρα και φύλλα, με αποτέλεσμα να βουλώσουν οι σωλήνες του. Ωστόσο, εκτός από τα φυσικά καιρικά φαινόμενα, συμβάλλουμε κι όλοι εμείς σε αυτό, άλλοι σε μεγαλύτερο και άλλοι σε μικρότερο βαθμό. Όσο προσεκτικοί και να είμαστε, όταν πλένουμε τα πιάτα μας στο νεροχύτη της κουζίνας, υπολείμματα από λίπη, τροφές και λάδια θα φύγουν μέσα στο σιφόνι της κουζίνας. Αυτά, θα προσκολλήσουν στις σωληνώσεις, θα γίνουν μια μάζα, με μεγάλο ενδεχόμενο επίσης, να φράξουν την αποχέτευση. Όταν κάνουμε μπάνιο και λούζουμε τα μαλλιά μας, τρίχες και σαπούνια θα φύγουν και θα σφηνώσουν στο σιφόνι. Επιπλέον, διάφορα μικροαντικείμενα και πλαστικά παιχνίδια από τα ζώα συντροφιάς μας ή τα παιδιά μας, μπορεί να σφηνώσουν μέσα στα σιφόνια των μπαλκονιών όταν ρίχνουμε νερά για να τα καθαρίσουμε, φράζοντας έτσι τις υδρορροές.

Αποφράξεις Άλιμος – πάντα δίπλα σας

Για να μην μιλήσουμε και για τους άκρως απρόσεκτους συμπολίτες μας. Απερίσκεπτα πετάνε μέσα στην τουαλέτα χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες και σερβιέτες. Συνήθως όλα αυτά μαζί με τα συσσωρευμένα πουριά, είναι υπαίτια για τις περισσότερες βλάβες στην αποχέτευση διότι δεν διασπώνται και τη βουλώνουν κατευθείαν…

Όμως, πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στο σπίτι μας ή στο κατάστημα μας; Οι δυσάρεστες οσμές που αναδύονται από τα σιφόνια είναι σαφέστατα ένα πρώτο σημάδι. Κάτι άλλο που θα πρέπει να παρατηρήσουμε είναι πόσο γρήγορα αδειάζει το νερό από το νεροχύτη , το νιπτήρα ή τη μπανιέρα.

Όλα τα παραπάνω μπορούν εύκολα να αποφευχθούν εφ όσον προνοήσουμε. Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ εύκολα αν καταφύγουμε στη βοήθεια των ειδικών!

Αρχικά, καλούμε ένα αξιόπιστο συνεργείο αποφράξεων και καθαρισμών αποχετευτικών δικτύων για μια πρώτη επιθεώρηση με κάμερα στους αγωγούς μας. Εκείνοι, έχουν την ικανότητα να καταγράψουν τις βλάβες καθώς και να τις αποκαταστήσουν άμεσα και οριστικά!

Αποφραξεις Αλιμος – η πιο σίγουρη επιλογή

Η Αποφραξεις Αλιμος είναι σήμερα η νούμερο 1 εταιρεία στο χώρο των αποφράξεων σε όλη την Αττική. Διαθέτει υποκαταστήματα σε πάρα πολλές περιοχές της Αθήνας. Είναι πανέτοιμη να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ώρα προκύψει ανάγκη και μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που θα την καλέσετε.

Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αλίμου, δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1970! Έχει την τεχνογνωσία και την πείρα να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που αφορά σε μια βουλωμένη αποχέτευση όσο μικρό ή μεγάλο και να είναι αυτό! Είναι μια εταιρεία που συνεχώς ανανεώνεται, με σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα και άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό! Για την Αποφραξεις Αλιμος εγγύηση είναι η ποιοτική της εργασία. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός πελατών που την ακολουθεί, την εμπιστεύεται και δεν την αλλάζει τόσα χρόνια!

Οι τακτικές επιθεωρήσεις καθώς και συντηρήσεις των αποχετευτικών αγωγών των σπιτιών ή των καταστημάτων σας από την εταιρεία Αποφράξεις Άλιμος, θα εντοπίσουν τυχόν εμπλοκές και θα αποτρέψουν το ενδεχόμενο πιθανών μελλοντικών πλημμυρών!

Η εταιρεία Αποφράξεις Άλιμος, είναι στο πλευρό σας ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες!!

Καλέστε την εταιρεία Αποφράξεων Αλιμος για ότι αφορά:

  • Απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών, υδρορροών, τουαλετών, κουζινών .
  • Απόφραξη και καθαρισμό κάθετων στηλών κτιρίων.
  • Απόφραξη σε πλημμυρισμένο αποχετευτικό δίκτυο
  • Άντληση υδάτων από κάθε χώρο, υπόγειο, ισόγειο και κάθε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό.
  • Διάγνωση και καταγραφή βλαβών αποχετευτικών αγωγών με κάμερα υψηλής ευκρίνειας.
  • Μηνιαίες – τρίμηνες και εξάμηνες συντηρήσεις.

Εγγυημένο – άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα για τη σωστή λειτουργία όλων των δικτύων αποχέτευσης στην Αττική!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.